Wirestaff Oy

Logistiikkatyöntekijä (sesonkiin)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 16:00
  • 29.09.2024, 16:00

Logistiikkatyöntekijä (sesonkiin)

Etsitkö vielä työpaikkaa, josta voit tienata ylimääräistä rahaa tai kenties työpaikkaa kirjoitusten ohelle? Hieno juttu, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ renkaanvaihtosesongin ajaksi!

Työ on helppo oppia, mutta vaatii hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus varastotöistä tai renkaanvaihtoalasta katsotaan isoksi plussaksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työssä kuljetat renkaita ympäri varastoa renkaanpesijöille, varastoon ja hyllyihin oikeille paikoille. Motivaatio työn tekemiseen pitää olla hyvä, sillä päivät ovat paikoin pitkiä ja sesonkiluontoisen työn vuoksi esimerkiksi viikon vapaat kesken ruuhkapiikin on vaikea järjestää. Myös sujuvaa suomenkielentaitoa vaaditaan.

Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:30-18:00 väliin. Työn startti on arvioitu lokakuun loppuun, mutta jo aiemin pääsee mahdollisesti tekemään hommia. Kovin työputki arvioitu kuitenkin marras- ja joulukuun vaihteeseen ruuhkasesongin ajaksi. Toivomme sitoutumista ja halua tehdä kovaa hommia!

Mitä sinulle tarjotaan?

  • Rento ja motivoitunut työporukka
  • Paljon työtunteja, sekä osaamistasi vastaava reilu palkka
  • Tunnin palkallinen ruokatauko, jolla saa käyttöönsä lounassetelin

Jos olet etsimämme henkilö, täytä pikainen hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7359722, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lasse Sopanen
lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.