Wirestaff Oy

Ruokapalvelutyöntekijä, Lempäälän kunta

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 14.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Ruokapalvelutyöntekijä, Lempäälän kunta

Etsimme nyt Lempäälän kunnalle kouluihin ja päiväkoteihin reippaita ja toimeen tarttuvia ruokapalvelutyöntekijöitä ja tiskareita toimimaan keittiön monipuolisissa tehtävissä.

Ruokapalvelutyöntekijä

Ruokapalvelutyöntekijänämme olet arjen pyörimisen moottori. Sinun avullasi asiakkaamme saavat maistuvan pääruoan, monipuolisia salaattipöydän antimia, jälkiruokaa unohtamatta. Hallitset myös keittiön tiskit, aterioiden pakkaamisen ja sinulla on ymmärrystä omavalvonnasta. Osaat tarttua toimeen keittiön avustavissa tehtävissä. 

Asiakkaitasi ovat lapset ja nuoret. Heille tärkeää on nauttia maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa kouluissa ja päiväkodeissa. 

Voit työskennellä meillä pidempiä aikoja tarpeen mukaan tai osa-aikaisesti esim.toisen työn tai opiskeluiden ohella. Työvuorot sijoittuvat arkisin aikavälille klo 6:00 – 16:00. 

Tässä tehtävässä eduksesi katsotaan ravitsemusalan perustutkinto sekä ymmärrys ruoka-aineiden käsittelystä, ravitsemuksesta ja erityisruokavalioista. Voit työllistyä tähän tehtävään myös loistavan ja aikaansaavan, keittiötyöskentelystä kiinnostuneen persoonasi perusteella. Osaat viestiä selkeästi suomeksi suullisesti ja luet sujuvasti ohjeistuksia. Sinulla on jo/on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi sekä rikosrekisteriote.

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, hae paikkaa alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut aloitamme jo haku aikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/10016783

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eeva Leppänen
044 719 1784
eeva.leppanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.