Kokki Espooseen
- Sijainti Espoo
Julkaistu 24.11.2025, 10:44 - Haku päättyy 07.12.2025, 10:44
Kokki Espooseen
KOKKINA Sodexolla Espoon Karamalmilla sijaitsevassa lounasravintolassa olet tiimipelaaja ja makunautintohetkien luoja. Valmistat herkullista ja ravitsevaa ruokaa. Intohimosi ruokaan ja lämmin hymysi luovat hyvää mieltä kaikille asiakkaillesi.
Millaista työsi on:
Toimit kokin tehtävissä valmistaen lounasruokaa, lounaan salaattituotteita ja kahvilan tuotteita
Palvelet asiakkaita salissa Bowl tai Pizza & Grill tai Salad & Soup pisteissämme
Asiakaspalvelu on osa tehtävääsi
Laadunvalvonta (omavalvonta, tuotetuntemus, ruokien maistaminen)
Ruokahävikin pienentäminen, esihenkilön kanssa sovittujen toimenpiteiden tekeminen
Mitä toivomme sinulta?
Alan koulutusta (esim. kokki, suurtalouskokki)
Aikaisempaa kokemusta maittavien monipuolisten ruokien valmistamisesta vähintään viisi vuotta
Erikoisruokavaliotuntemusta ja kokemusta myös kylmäkeittiöstä
Kokemusta suurkeittiön ruoan valmistamisesta
Kokemusta monipuolisten ja raikkaiden lisäkesalaattien valmistamisesta
Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa
Hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot
Yksintyöskentely on sujuvaa ja osaat organisoida tehtäväsi itsenäisesti
Suomen ja englannin kielen taitoa (Good Finnish skills) asiakaspalvelussa työskentelyyn
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
Joustavan ja dynaamisen työympäristön
Ihanteelliset työajat
Kilpailukykyisen palkan
Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne
Lue lisää Sodexon eduista, uratarinoista ja arvoista
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikossa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin kello 7.00-16.00 välillä. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Ravintolapäällikkö Sari Oksanen puh +358 50 524 4601, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Huomioimme vain sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
Katso video Sodexon missiosta