LOUNASKOKKI
- Sijainti Espoo
Julkaistu 27.11.2025, 23:37 - Haku päättyy 21.12.2025, 0:00
LOUNASKOKKI
Työpaikkakuvaus
LOUNAASKOKKI RAVINTOLA UKKOHAUKI (ESPOO / NIITYKUMPU)
Tule mukaan tekemään Suomen parasta lounasta!
Ravintola Ukkohauki etsii tiimiinsä ammatitaitoista ja oma aloitteista lounaskokkia, joka haluaa olla mukana rakentamassa maineikkaan lounasravintolan seuraavaa tasoa.
Mitä etsimme?
· Etsimme kokkia, joka:
· hallitsee kotimaisen ja kansainvälisen lounasruoan valmistuksen
· pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan laadukkaita lounaslistoja
· hahmottaa suuret volyymit (150–250 lounasta/pv)
· ymmärtää lounaan taloudellisuuden ja hävikin hallinnan
· on oma aloitteinen, luotettava ja positiivinen tiimipelaaja
· osaa työskennellä paineen alla ja silti hyvällä fiiliksellä
· kokemusta lounasravintolan lämpimän ruoan valmistuksesta
· kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
· reipasta työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa
· hygieniapassia
· Erinomaista suomen kielen taitoa ja englantti
Millaista ruokaa meillä tehdään?
Ukkohauki tunnetaan:
· laadukkaista, itse tehdyistä lounaista
· pitkään haudutetuista ruuista
· kansainvälisistä mauista
· klassisista suomalaisista lounasannoksista (keitot, laatikot, murekkeet, uuniruoat, kalaa joka päivä)
· laadukkaasti paistetuista proteiineista, kastikkeista ja lisukkeista
Täällä et lämmitä puolivalmisteita meillä kokki pääsee oikeasti tekemään ruokaa.
Tehtäväsi sisältää:
· lounaslinjaston suunnittelu & ruokalistojen ideointi yhdessä muu tiimin kanssa
· ruokien valmistus alusta loppuun
· buffetin ulkoasun ja laadun ylläpito
· omavalvonta & keittiön siisteys
· tilausten tekeminen (kokemuksen mukaan)
Tarjoamme sinulle:
· vakituisen työn ammattitaitoisessa tiimissä
· mahdollisuuden vaikuttaa ruokalistaan ja tuoda omaa osaamista esiin
· modernit laitteet & hyvä työympäristö
· reilun ja arvostavan johtamisen
· työn, jossa oma kädenjälki näkyy päivittäin
· selkeät työajat
· motivoituneen ja osaavan tiimin tuen
· turvallisen ja hyvin organisoidun työympäristön
· henkilöstöedut hyvä työympäristön
· mahdollisuuden kasvaa ja kehittää osaamistasi
Työaika:
Ma–pe klo 8.00–15.30 (mahdolliset pienet muutokset sopimuksen mukaan)
Viikonloput pääosin vapaita.