Savon Media Oy

Urheilutoimittaja, Savon Sanomat

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.10.2024, 19:00
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Urheilutoimittaja, Savon Sanomat

Mediakonserni Keskisuomalainen – Tuomme mediat lähelle

Olemme yli 150-vuotias suuri suomalainen mediakonserni. Kuljemme omaa polkuamme tuomalla yhteen valtakunnallisen median voimavarat ja paikallisen median kyvyn olla lähellä lukijaa. Konsernissamme työskentelee yli 5 000 oman alansa rautaista ammattilaista. Määrittelemme joka päivä sitä, miltä median tulevaisuus näyttää. Mediakonserni Keskisuomalainen on yksi Suomen johtavista mediayhtiöistä – tavoitamme yli 70 prosenttia suomalaisista. Läpi konsernin pyrimme panostamaan reiluun ja avoimeen kulttuuriin ja ammatilliseen kehittymiseen. Tutustu meihin lisää työnantajana osoitteessa keskisuomalainen.com

Savon Sanomia kustantava Savo-Karjalan Media on osa Mediakonserni Keskisuomalaista.  Savon Sanomat on oman alueensa vahvin uutismedia, joka kertoo uutiset nopeasti ja luotettavasti. Taustoitamme, olemme läsnä ja emme tyydy itsestäänselvyyksiin. Olemme lukijoiden kumppani ja autamme heitä pärjäämään jokapäiväisessä elämässä.  Savon Sanomat on tavoittanut lukijoitaan jo vuodesta 1907 Pohjois- ja Etelä-Savossa. Tutustu tarkemmin osoitteessa: https://www.savonsanomat.fi/

Etsimme nyt Savon Sanomiin vakituiseen työsuhteeseen urheilutoimittajaa.  

Haussa on intohimoisesti ja näkemyksellisesti urheilujournalismiin suhtautuva henkilö, joka on valmis ottamaan näkyvän roolin maakunnallisen ja kotimaisen urheilujournalismin huipulla.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka tekee rohkeaa, näkemyksellistä ja analyyttistä urheilujournalismia. Monipuolinen urheilumaailman ja -lajien tuntemus on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta. Olisi hyvä, jos sinulla on vahvaa tietämystä ja ymmärrystä varsinkin jääkiekosta. Jos taidat nopeat uutisjutut, syvälliset henkilöhaastattelut, terävät näkökulmakirjoitukset, etkä vierasta tv-kameran edessä esiintymistä, olet etsimämme henkilö.

Olethan tiimipelaaja, jolla on asenne ja halu kehittyä työssä. Voit siis olla juuri journalistisen urasi alussa tai jo vahvaa kokemusta kerryttänyt ammattitoimittaja. Arvostamme kykyä tuottaa luontevasti monikanavaista sisältöä. Välillä juttukeikat vievät paikasta toiseen, joten tarvitset työssäsi ajokorttia.   

Meillä on osaava ja mukava työyhteisö. Haluamme onnistua yhdessä. Tarjoamme kiinnostavan työtehtävän, jossa voit osallistua lehden kehittämiseen. Työskentelet alueellisesti tunnetun brändin parissa, jolla on vahva ja kasvava lukijakunta. Työtehtävä on vakituinen. Aloitus sovitaan sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.11. saakka Digipäällikkö Jussi Murtasaari p. 050 4399 103, jussi.murtasaari(at)savonsanomat.fi.

Osaamisalue: