RTK-Palvelu Oy

Palveluasiantuntija, puhtauspalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.08.2024, 11:00
  • Haku päättyy 13.09.2024, 23:59
  • 13.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluasiantuntija, puhtauspalvelut

Palveluasiantuntija: Siivouksen suunnittelija

Haluatko työskennellä osana 3000 ammattilaisemme osaavaa henkilöstöä?  Tule mukaan 50-vuotiaan monialayhtiömme iloiseen joukkoon!

RTK-Palvelun valtakunnallisessa palveluasiantuntijatiimissä on avoinna tärkeä avaintehtävä, jossa ensisijaisesti tulet vastaamaan siivouksen suunnittelusta (mitoitustyökaluna ATOPs-ohjelma). Tämän lisäksi pääset oman osaamisesi puitteissa sovituissa projekteissa vastaamaan kokonaisvaltaisesta tarjousprojektin johtamisesta ja tarjouksen laadinnasta. Tarjousprojekteissa tukenasi on aina vahva asiantuntijatiimimme sekä koko projektitiimi.

Oletko Sinä henkilö, jolla on asenne, motivaatio ja kyky kohdillaan? Toivomme, että omaat vahvan kokemuksen puhtauspalveluiden tuottamisesta sekä mahdollisesti siivouksen mitoituksesta.

Asiakaslähtöisyys, luottamus, tuloksellisuus ja jatkuva kehittäminen ovat arvojamme. Toivomme Sinun arvojesi kohtaavan omamme.

Työssäsi…

Olet osa kaupallista organisaatiotamme ja toimit avainroolissa siivouksen suunnittelussa. Työtehtäviisi kuuluu tarjouspyyntömateriaaleihin tarkkuudella perehtyminen, RTK:n valtakunnallisen projektiryhmän kanssa yhteistyössä toimiminen, kilpailutettavien kohteiden puhtauspalveluiden mitoittaminen ja suunnittelu sekä toisinaan koko tarjousprojektin johtaminen ja tarjouksen laadinta.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Kun aloitat työssäsi, laadimme Sinulle kokemuksesi mukaan räätälöidyn perehdytysohjelman sisällyttäen tarvittaessa ATOP’s -koulutuksen. Pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että valtakunnallisesti muiden RTK:laisten kanssa. Yhteistyössä kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Odotamme sinulta…

Työssäsi osallistut samanaikaisesti useampaan tarjousprojektiin. Tämän vuoksi odotamme Sinulta tarkkuutta, organisointikykyä ja paineensietokykyä. Perusedellytyksenä on MS Office -ohjelmien osaaminen.

Osaaminen puhtauspalveluista on edellytyksenä menestyäksesi tehtävässä. Siivouksen mitoituskokemus ja -osaaminen katsotaan eduksi.

Meillä on organisaatiossamme hieno yhteishenki, ja tästä syystä positiivinen asenteesi ja tiimihenkisyytesi ovat ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia myös Sinun kohdallasi.

Odotamme hakemustasi…

Jos löysit aikaisemmasta tekstistä sellaisia elementtejä, jotka koskettivat Sinua, lähetä hakemuksesi tehtävään. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Sanomalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössämme on etätyön hybridimalli, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä sekä oman tiimin, että muun RTK-yhteisön kanssa. Työskentelemme RTK-Palvelulla kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä, jossa jokainen meistä on osa joukkueen ykkösketjua. Panostamme psykologiseen turvallisuuteen, työn ja vapaa-ajan tasapainoon sekä oppivaan ja kehittyvään organisaatioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9.00-15.00 Timo Riissanen, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, puh. 045 231 2399

Täytäthän hakemuksen viimeistään 13.9.2024 oheisen linkin kautta liittäen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme voi käsitellä.

Teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti.

 

RTK-Palvelu Oy
 RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

 

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.