Rovaniemen kaupunki

Energia-asiantuntija

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 30.08.2024, 13:52
  • Suljettu 16.09.2024, 15:00

Energia-asiantuntija

Rovaniemen kaupunki hakee joukkoonsa innovatiivista energia-asiantuntijaa määräaikaiseen toimeen. Energia-asiantuntija toimii vastuullisena projektipäällikkönä Dashboard-hankkeessa. Dashboard-hankkeessa kehitetään työkalu, jolla voidaan seurata kaupungin kaikkien kiinteistöjen energia- ja käyttödataa. Tavoitteena on parantaa kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuutta ja edistää kaupungin hiilineutraalisuutta. Tehtäväsi on monipuolinen kokonaisuus teknisen asiantuntijan ja projektipäällikön työtä. Tukenasi on hankkeeseen rekrytoitava koordinaattori sekä Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskuksen henkilöstöä.

Energia-asiantuntijana tehtävänäsi Dashboard-hankkeessa on kehittää työkalu, jolla johdetaan energiatehokkuutta nykytilannetta tehokkaammin. Pääset kartoittamaan eri keinoja energiatehokkuuden ja päästövähennysten parantamiseksi laajan sidosryhmän sekä erilaisten käyttöjärjestelmien tietokantojen avulla.Toimit teknisenä asiantuntijana, joka varmistaa energiatehokkuustavoitteiden saavuttamisen ja kestävien ratkaisujen käyttöönoton kaupungin omistamissa kiinteistöissä.

Projektipäällikkönä sinun tulee hallita projektin kokonaisuutta. Johdat hankkeen toteutusta varmistaen, että se etenee suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa sekä saavuttaa sille asetetut tavoitteet. Vastaat hankkeen koordinoinnista eri sidosryhmien välillä, raportoinnista rahoittajille ja kaupungin viranhaltijoille sekä hankkeen tulosten jalkauttamisesta. Sinulla tulee olla hyvä kokonaisuuden hallintakyky ja johtava ote työn tekemiseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi odotamme sinulta:
– työtehtävässä vaadittavaa substanssiosaamista
– erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– kykyä rakentaa ja koordinoida laajaa sidosryhmäverkostoa
– sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3492,00 euroa / kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä “Energia-asiantuntija”.

Hakuaika päättyy 16.9.2024 klo 15.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei oteta huomioon. Tehtävä täytetään 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Noudatamme anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esimerkiksi nimestä, iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytoinnin avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Employment relationship:Employment
Work start date:Starting on 01.10.2024
Wage:Fixed salary Tehtäväkohtainen palkka on 3492,00 euroa / kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Working time:Daytime work
Number of positions:1
Notes for applying:Toimistosihteeri Hannele Hagberg 040 822 8033
Source: Job Market Finland/Työmarkkinatori

Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungilla on palveluksessaan 2000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.

Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskus vastaa rakennusomaisuuden ylläpidosta, kehittämisestä sekä hyvästä vuokrausasteesta, jonka lisäksi tilapalvelukeskus vastaa kaupungin investointi- ja peruskorjausohjelmista. Tilapalvelukeskuksessa on n. 60 hengen työyksikkö joka toimii osoitteessa Jämytie 33, 96910 Rovaniemi.