Porvoon seurakuntayhtymä

Talous- ja hallintojohtaja

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 09.09.2024, 11:46
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Talous- ja hallintojohtaja

Porvoon seurakuntayhtymä etsii talous- ja hallintojohtajaa vakituiseen virkaan alkaen 1.2.2025 tai sopimuksen mukaan.

Talous- ja hallintojohtajana johdat seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston alaisen hallintoviraston toimintaa ja vastaat yhtymän taloudenhoidosta ja hallinnosta. Toimit yhteisen kirkkoneuvoston esittelijänä ja vastaat yhteisten luottamuselinten päätösten toimeenpanosta. Sinulla on kokonaisvastuu seurakuntayhtymän tukipalveluiden strategisesta kehittämisestä ja suunnittelusta. Olet seurakuntayhtymän strategisen johtoryhmän jäsen. Esihenkilönäsi toimii yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja.

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta talouden johtamistehtävistä, hyvää talouden osaamista sekä seurakuntahallinnon tai muun julkishallinnon tuntemusta. Virkaan valittavan tulee pystyä toimimaan sujuvasti kaksikielisessä yhteisössä. Odotamme hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja, kehittävää tulevaisuuslähtöistä johtamisotetta, kykyä strategiseen ajatteluun, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä vankkaa esihenkilökokemusta. Lisäksi arvostamme seurakuntaelämän tuntemusta ja arvoihin sitoutumista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi hyvät työskentelytilat ja ajantasaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä Epassin lounas- ja Flex-edut.

Talous- ja hallintojohtajan virka sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän johtavien talous- ja henkilöstöhallinnon viranhaltijoiden hinnoitteluryhmään J50 ja palkkaus asettuu välille 6000-6600 €/kk. Lopullinen palkka määräytyy valittavan henkilön kokemuksen, viranhoidon kannalta oleellisen koulutuksen ja osaamisen perusteella. Hakijat voivat esittää myös palkkatoiveensa. Talous- ja hallintojohtajalla on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen kokonaistyöaika.

Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on viranhoidon alkaessa esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 30.9.2024 klo 23.59. Hakemukset lähetetään sähköisesti oheisen hakupainikkeen kautta.

Liitä hakemukseesi 1-2 sivun mittainen essee, jossa pohdit sitä, miten koet voivasi vastata hakuilmoituksessa oleviin viranhoidon edellytyksiin ja hakijalle asettamiimme odotuksiin. Miten aiempi työurasi ja koulutustaustasi tukee tehtävässä onnistumista, ja kuinka koet seurakunnan arvopohjan ja kaksikielisen työympäristön itsellesi motivoivaksi työyhteisöksi?

Hakemuksen liitteet pyydetään tallentamaan pdf-muodossa.

Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun joko maanantaina 14.10. tai tiistaina 15.10.2024.

Haastattelun jälkeen osa haastatelluista lähetetään henkilöarviointiin, joka järjestetään Arena Nova Oy:n toimesta Porvoossa maanantaina 21.10. klo 9-16 välille välisenä aikana. Lisäksi arviointiin liittyy psykologin haastattelu, joka toteutetaan etänä kunkin ehdokkaan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana ajalla 22.-23.10.

Lisätietoja voi kysyä ma 23.9. klo 13-15: yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Pontus Salmi p. 050 521 6046 tai yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anna Talvitie p. 050 349 3341.

http://www.porvoonseurakunta.fi

Osaamisalue: ,

Porvoon seurakuntayhtymä

Porvoon seurakunnat ovat vireä, kulttuurihistoriallisesti rikas ja eteenpäin katsova yhteisö, jolla on talouden perusta hyvässä kunnossa. Porvoo on vetovoimainen ja kasvava kaupunki, jonka n. 52 000 asukkaasta 65 % on seurakuntien jäseniä. Suomalaiseen seurakuntaan kuuluu n. 22 000 jäsentä ja ruotsinkieliseen tuomiokirkkoseurakuntaan n. 11 000 jäsentä.

Seurakunnat muodostavat yhdessä hallintoviraston kanssa seurakuntayhtymän, jonka palveluksessa on yhteensä n. 110 työntekijää, joista hallintovirastossa ja yhteisissä palveluissa 36.