Meltex Oy Plastics

Talouspäällikkö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talouspäällikkö

Haluatko ottaa vastuun taloustiimimme johtamisesta?

Etsimme Meltexille talouspäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen vanhempainvapaan ajaksi. Talouspäällikkönä olet avainasemassa yrityksen taloushallinnon prosessien johtamisessa ja kehittämisessä. Tehtävänäsi on varmistaa, että taloushallinnon tiimin toiminnot sujuvat moitteettomasti ja että talouden seuranta sekä analyysi tukevat organisaation strategisia tavoitteita.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat taloustiimin (4 työntekijää) johtaminen ja esihenkilötyö, taloushallinnon prosessien ylläpito sekä talouden seuranta ja analysointi. Vastaat yhtiön ulkoisesta laskennasta, kuten tilinpäätös, verotus ja kirjanpito sekä lisäksi osasta sisäisen laskennan raportoinneista yhteistyössä muun talousorganisaation kanssa. Raportoit tehtävässäsi Meltex- konsernin talousjohtajalle.

Toivomme sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista, aiempaa kokemusta vastuullisista taloushallinnon tehtävistä sekä kykyä johtaa tiimiä. Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa, joustavuus sekä hyvät viestintätaidot ovat avainasemassa tässä roolissa. Soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus taloushallinnosta sekä esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

Meltex tarjoaa sinulle tilaisuuden johtaa taloustiimiä ja kehittää yrityksen taloushallintoa yhteistyössä osaavien ammattilaisten kanssa. Saat samalla vastuullisen ja näkyvän roolin organisaatiossamme. Toivomme, että voit aloittaa lokakuun aikana ja sitoutua tehtävään vähintään 14 kuukauden ajaksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viimeistään 30.09. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Pasanen, Meltexin talousjohtaja. Samulin tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta samuli.pasanen@meltex.fi tai puhelimitse keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 09.00–11.00 numerosta 020 777 0350.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meltex on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin. 

Osaamisalue: