KoskiHoiva Oy

Hei lähihoitaja, tule meille Pirkanmaalle vaihtelevaan työhön!

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 09.08.2024, 9:00
  • Haku päättyy 16.09.2024, 23:59
  • 16.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hei lähihoitaja, tule meille Pirkanmaalle vaihtelevaan työhön!

Innostutko hoitotyöstä, jota tehdään sydämellä ja siitä, että toimipiste voi vaihtua? Me KoskiHoivassa tuotamme palveluita ikäihmisille, lapsiperheille ja vammaisille asiakkaille. Lisäksi tarjoamme hoitajiemme osaamista Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Haemme nyt kokoaikaisia lähihoitajia, jotka ovat rohkeita työskentelemään KoskiHoivan eri palveluissa ja hyvinvointialueen toimipisteissä, esimerkiksi kotihoidossa ja palvelutaloissa. Työn aloitus sovitaan joustavasti. Työskentelemme pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, myös viikonloppuisin.

Miksi kannattaa työskennellä KoskiHoivassa? 

”Meillä sinua kuunnellaan”

  • Työtyytyväisyys on meillä tutkitusti korkea. Koskihoivalaiset kokevat, että työtä arvostetaan ja erityisen tyytyväisiä ollaan toiveiden huomiointiin työvuorosuunnittelussa – tuunaamme työaikasi toiveidesi mukaan.
  •  Vaihtuvissa toimipisteissä työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada kokemusta erilaisista työympäristöistä, erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja monipuolisesta hoitotyöstä.
  • Panostamme perehdytykseen. Uuteen paikkaan mennessäsi käytössäsi on selkeä esitietokortti toimipisteestä ja KoskiHoivan kokenut perehdyttäjä on tukenasi, jos tarvitset apua.
  • Saat 300 € Smartum-seteleitä vuodessa.
  • Saat 200 € bonuksen kolmen viikon työvuoroista.
  • Käytössäsi on myös kattava työterveyshuolto ja auto työpäivän ajaksi.

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Tarkistamme lasten ja ikäihmisten kanssa työskenteleviltä rikosrekisteriotteen. Ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkasi sijoittuu kokemuksestasi riippuen välille 2363,76 €-2556,10 €/kk.

Jos jokin mietityttää, soita meille, niin jutellaan lisää. Ajalla 23.8-13.9 yhteydenottoihin vastaa Olli Anttila 050 330 0044 tai olli.anttila@koskihoiva.fi. 14.9 jälkeen Akseli Ekroth 050 551 1067 tai sähköpostitse akseli.ekroth@koskirekry.fi. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Saapastie 2, Kauppakeskus Veska 2 krs, 33950 Pirkkala. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun hakemuksesi kilahtaa postiimme, joten hae pian! 🙂

Kurkista verkkosivuillemme www.koskihoiva.fi ja tutustu toimintaamme.

KoskiHoiva Oy on 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan, Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Koskihoivalaisia on tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista.

Osaamisalue: