Keskisuomalainen Oyj

Kokki henkilöstöravintola Ahomansikkaan

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 19.03.2025, 8:00
  • Haku päättyy 03.04.2025, 23:59
  • 03.04.2025, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokki henkilöstöravintola Ahomansikkaan

Keskisuomalainen Oyj:n henkilöstöravintola Ahomansikan sijaitsee Jyväskylän Aholaidassa. Toimimme lounasravintolana sekä hoidamme konsernin edustustilaisuudet. 

Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja reipasta  

kokkia vakituiseen työsuhteeseen

Teemme töitä tiiminä. Haemme joukkoomme innostunutta keittiön konkaria ja rohkeaa maustajaa. 

Työtehtäviisi kuuluu henkilöstölounaan ja edustustarjoiluiden valmistusta ja muita keittiön toimintaan kuuluvia työtehtäviä.

Teemme päivätyötä pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 -14.30

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja voimassa olevaa hygieniapassia. 

Tehtävä on kokoaikainen. Työtehtävän palkkaus on Media- ja painoalan TES:n mukaisesti 

Hae ripeästi! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä  ravintolapäällikkö Jaana Linnalta p. 050 064 3835  arkisin klo 13-16. 

 

 

Osaamisalue: