Kallinen Consulting Oy

Patenttiasiamies, Leitzinger

  • Sijainti Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 30.07.2024, 13:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Patenttiasiamies, Leitzinger

Leitzinger on vuonna 1935 perustettu yksityinen patenttitoimisto. Yrityksen perustaja Edward Leitzinger myötävaikutti aikanaan aktiivisesti keksintötoimintaan Suomessa. Tätä perintöä kunnioittaen Leitzinger on myös nykypäivän patenttialan edelläkävijä. 

Leitzingerin kehittämä ’Innovation on Demand’ on palvelukokonaisuus, jonka avulla yritys tarkentaa tuotannonalan teknologiakentästä ne alueet, joissa on optimaaliset liiketoimintamahdollisuudet kilpailun näkökulmasta. Innovaatiotoiminta suunnataan näille alueille, ja samalla suunnitellaan, miten patentit ja tavaramerkit parhaiten tukevat liiketoimintaa vallitsevassa kilpailutilanteessa. Näin varmistetaan, että liiketoimintastrategia ja IPR-strategia tukevat saumattomasti toisiaan. 

Leitzinger vahvistaa nyt rivejään patenttiasiamiehellä, jolle on jo kertynyt osaamista ohjelmistopuolen suojaamisesta. Mikäli sinulle on lisäksi tullut tietoliikenne- ja/tai sähkötekniikka tutuksi, voimme tarjota sinulle varmasti mielenkiintoisia haasteita! 

Arvostamme kokemusta teollisuuden parissa, kiinnostusta etätyöskentelyyn sekä mahdollisesti jo olemassa olevaa asiakaskuntaa.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin avoin mieli, hyvä asenne ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin kiinni!

Leitzinger tarjoaa sinulle mahtavan tilaisuuden kehittyä alallasi kokonaisvaltaiseksi asiantuntijaksi. Sinulle rakennetaan urapolku ja saat koko organisaation tuen saavuttaaksesi tuloksesi. Leitzingerilla koko yritys työskentelee yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävän voi hoitaa mainiosti osittain tai jopa kokonaan etätyönä, joten vastaanotamme mielellämme hakemuksia kaikkialta Suomesta. 

Leitzinger tarjoaa sinulle vakituisen työn ja kilpailukykyisen, kannustavan palkkauksen sekä joustavat työajat. Voit kertoa hakemuksessasi omista toiveistasi rohkeasti, sillä yritys on valmis rakentamaan juuri sinulle sopivan mallin.

Tehtävän alkamisajankohta voidaan sopia toiveidesi mukaisesti. 

Leitzinger tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osana patenttialan murrosta kohti aidosti asiakas- ja liiketoimintalähtöistä toimintaa!

Mikäli kiinnostuit urasta aidosti asiakaslähtöisessä asiantuntijaorganisaatiossa, täytä hakemuksesi osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella arkisin kello 12–16 numerosta 040-3568772 (Tapio Kallinen). Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseemme, kiitos!

Osaamisalue: