Bistrokokki talvisesongin ajaksi Luostolle
- Sijainti Pelkosenniemi
Julkaistu 26.11.2025, 12:56 - Haku päättyy 04.01.2026, 2:00
Bistrokokki talvisesongin ajaksi Luostolle
Etsimme asiakkaallemme Bistrokokkia talvisesongin ajaksi Luoston ainutlaatuisiin maisemiin! Oletko keittiöalan ammattilainen tai intohimoinen ruoanlaittaja, joka etsii monipuolista kausityötä talvikaudelle? Liity osaavaan tiimiimme luomaan makuelämyksiä ja hyvää tunnelmaa Lapin bistroravintolassa!Bistrokokin työtehtävät talvisesongissa – ravintola-alan työpaikka Luostolla
Maukkaitten ruokien valmistus bistron keittiössä
Esivalmisteluista aina annosten viimeistelyyn ja esillepanoon asti
Huolehtiminen keittiön siisteydestä, puhtaanapidosta ja omavalvonnasta
Tuoreiden raaka-aineiden oikeaoppinen käsittely ja hävikin minimointi
Vuorotiimissä työskentely ja sujuva yhteistyö salihenkilökunnan kanssa
Tilausten tekeminen ja vastaanotto tarpeen mukaan
Kaikkien keittiön rutiinien sujuva hoitaminen ja laadun varmistaminen kiireessäkin
Odotamme bistrokokilta – talvikauden työnhakijan profiili Luostolla
Kokin tai keittiöalan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä
Kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn kiireisessäkin ympäristössä
Positiivista asennetta ja kiinnostusta laadukasta ruokaa kohtaan
Joustavuutta työaikoihin (sis. ilta- ja viikonlopputyöt)
Suomen tai englannin kielen taitoa
Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta
Henkilökohtaista vastuullisuutta ja tarkkaa työotetta
Työajat ja palkkaus – keittiötyötä Luoston talvikaudessaTyösuhde on määräaikainen talvisesongin ajan marraskuusta huhtikuulle, ja työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle bistron aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus määräytyy matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen sekä aiemman kokemuksesi mukaan.Miksi valita meidät työnantajaksi Luoston bistrokokiksi?
Mahdollisuus kartuttaa arvokasta keittiöalan kokemusta Lapin matkailukeskuksessa
Ainutlaatuinen työympäristö upean luonnon ja aktiivisen sesongin keskellä
Kannustava ja tasa-arvoinen työyhteisö, jossa arvostamme monimuotoisuutta
Hyvä perehdytys ja tuki koko kauden ajan
Mahdollisuus majoitukseen työpaikan läheisyydessä
Hae bistrokokiksi talvisesongin ajaksi – keittiötyöt LuostollaLähetä hakemus ja CV:si mahdollisimman pian – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo8–16 puhelimitse 0447941400 tai sähköpostitse pohjoissuomi@kairest.fi.Kairest Oy – Vastuullista henkilöstövuokrausta Lapissa ja sesonkityötä keittiöalan ammattilaisille jo yli 30 vuoden kokemuksella!
Kairest Oy
Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo yli 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.-Enemmän irti arjesta!