K-ryhmä

Tuotantopäällikkö K-Ryhmään

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.03.2025, 14:55
  • Haku päättyy 01.04.2025, 3:00
  • 01.04.2025, 3:00

Tuotantopäällikkö K-Ryhmään

KESPRO ERIKOISTUKKU

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ REININ LIHALLE

Haluatko elintarviketeollisuuden päällikkötehtäviin kehittämään tuotantoa osana Kespron erikoistukkua ja sen omia tuotantolaitoksia? Tule töihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme kokenutta tuotantopäällikköä vastaamaan Reinin Lihan toiminnasta. Reinin Liha keskittyy erikoistukun tuorelihatuotteiden ja lihajalosteiden valmistamiseen, tuotevalikoimassa on satoja tuotteita karitsasta raakamakkaroihin. Tehtävässäsi johdat Reinin Lihan tuotantoa kokonaisvaltaisesti ja pääset ohjaamaan ja kehittämään tuotantoprosesseja, tiimiäsi ja varmistamaan laatua.

Tehtävänkuvaus

Tuotantopäällikkönä vastaat Reinin Lihan päivittäisestä johtamisesta ja pitkän aikavälin kehityksestä. Tiimiisi kuuluu noin 20 henkilöä. Työskentelet Reinin Lihan tiloissa Helsingin Tukkutorilla Kalasatamassa. Roolisi keskiössä on tuotantoprosessien optimointi, kustannustehokkuus, elintarviketurvallisuus, työntekijäkokemuksen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen, laatustandardien täyttäminen ja asiakaskokemuksen varmistaminen päivittäin Kespron asiakkaille.

Raportoit tuotantojohtajalle ja toimit osana tuotannon johtoryhmää. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä työnjohdon ja muiden sidosryhmien kanssa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vastuualueet

– Reinin Lihan tuotantotoiminnot ja tulokset, kustannustehokkuuden varmistaminen ja seuranta
– Tuotantoprosessien tehokkuuden ja laadun kehittäminen sekä niiden jatkuva optimointi
– Henkilöstön johtaminen ja kehittäminen työturvallisuus huomioiden
– Elintarviketurvallisuus-, laatu- ja vastuullisuusvaateiden noudattaminen ja niihin liittyvien asioiden kehittäminen
– Investointien suunnittelu ja läpivienti vastaamaan tulevaisuuden tarpeita
– Yhteistyö muiden liiketoiminta-alueiden, sidosryhmien ja kumppanien kanssa

Odotamme Sinulta

– Vahvaa kokemusta elintarvike- ja/tai prosessiteollisuudesta, aiempi kokemus erityisesti lihateollisuudesta katsotaan eduksi
– Teknistä koulutusta (esim. insinööri) tai muuta soveltuvaa tutkintoa
– Näyttöä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä ja johtamisesta tuotantoympäristössä (vähintään 5 vuotta)
– Vahvaa prosessien ja laatujärjestelmien tuntemusta (esim. Lean & FSSC 22000)
– Kykyä johtaa ja inspiroida tiimiä sekä kehittää henkilöstön osaamista ja hyvinvointia
– Strategista ajattelukykyä ja analyyttisiä taitoja tuotantoprosessien kehittämisessä
– Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme Sinulle

– Mahdollisuuden olla osana kehittyvää ja menestyvää Kespron food Service-liiketoimintaa ja elintarviketuotannon perinteikästä yritystä
– Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, joissa pääset vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti Reinin Lihan toimintaan
– Henkilöstön ja prosessien kehittämisen vapautta ja osaavan työyhteisömme tuen
– K-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Taina Lahtinen (taina.lahtinen@kesko.fi)

Lähetä hakemuksesi 1.4.2025 mennessä oheisen linkin kautta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

Meitä on yli 1000 kauppiasta ja 45 000 koolaista, joilla on loputon usko paremman kaupan rakentamiseen yhä uudestaan ja uudestaan. Uskomme kauppaan ja kauppiuuden vahvaan henkeen yritteliään ja hyvinvoivan yhteiskunnan kivijalkana.

Oli juttusi autot, rakentaminen, asiakaspalvelu tai teknologia, meillä on jatkuvasti uusia paikkoja paremman kaupan tekijöille. Meillä kädenjälkesi näkyy suomalaisten arjessa - miten liikumme, syömme tai rakennamme. Tämä talo ei pysähdy ja pystytkin rakentamaan omanlaista uraasi toimialoista ja yhtiöistä toiseen.

Olemme tekijöiden talo ja meitä yhdistää ehta tekemisen meininki. Yhdessä tuumin ja asiakas mielessä me teemme parempaa kauppaa, ihan joka päivä. Joten eiköhän kääritä hihat ja laiteta taas tuulemaan LETS K!