Etteplan Finland Oy

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Etteplan Finland Oy, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 13.09.2024, 11:13
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Etteplan Finland Oy, Oulu

Suomen suurin teknisen suunnittelun ja tuoteinformaation työnantaja etsii joukkoonsa uusia osaajia – sinustako Etteplanin uusi Sähkö- tai automaatiosuunnittelija?

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita Etteplanin Oulun tai Raahen toimistolle. Toimit tärkeänä osana kokenutta sähkösuunnittelun, kenttäinstrumentoinnin ja prosessiautomaation suunnitteluosastoamme, joka palvelee muun muassa terästeollisuuden, kemianteollisuuden, metsäteollisuuden sekä energiantuotannon asiakkaita.

Työn sijainti on Oulu tai Raahe, ja tehtävät mahdollistavat työskentelyn joustavasti joko toimistolla, asiakkaiden tehdasympäristössä tai etätöinä tarpeen mukaan. Tehtävän hoitaminen saattaa edellyttää ajoittaista matkustamista.

Odotamme sinulta

soveltuvaa koulutusta esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai koneautomaation alalta sekä sähkö-, instrumentointi- tai automaatiosuunnittelun eri osa-alueiden hallintaa:

– Soveltuvaa teknisen alan insinööri tai DI-tutkintoa: esimerkiksi automaatiotekniikan tai sähkövoimatekniikan alalta
– Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijan tehtävässä kokemusta pien- ja keskijännitejärjestelmien suunnittelusta, sähkönjakelusta tai kenttäinstrumentoinnista teollisuusympäristössä
– Automaatiosuunnittelijan tehtävässä tuntemusta ohjelmoitavien logiikoiden ja automaatiojärjestelmien HW- ja SW-suunnittelusta
– Muutaman vuoden kokemusta vastaavista teollisuuden sähköautomaatiosuunnittelutehtävistä
– Kokemusta yleisimpien suunnitteluohjelmistojen käytöstä: esimerkiksi AutoCAD, CADMATIC, CADs, MagiCAD, ePLAN, ALMA.

Lisäksi tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tuot mukanasi hyvää yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja joustavaa otetta. Arvostamme teknisen osaamisen ja ongelmanratkaisukyvyn ohella asiakaslähtöistä asennetta – ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa ja pystyt miettimään kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun itsenäisesti tai yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

Etteplan on työpaikka ammattilaisille, joita motivoivat teknologia ja innovatiivisuus. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen. Meidän matkassamme sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella ja pidämme hauskaa työkavereiden kanssa. Tuemme työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa, joka tarkoittaa myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Etteplanilla!

Jos kiinnostuit, hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 6.10.2024. Toivottavasti kuulemme sinusta kuitenkin jo mahdollisimman pian – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Department Manager Keijo Meriläinen: arkisin toimistoaikana +358449744114 tai keijo.merilainen@etteplan.com.

—–
Diversity, equity and inclusion

At Etteplan, we believe that embracing Diversity, Equity and Inclusion is key to our innovation and success. Our global community Happy DEIs, helps create an environment where every voice is heard and valued and every employee feels included and empowered. We provide a platform for open discussion, networking, and continuous learning, ensuring that DEI is woven into the fabric of our workplace. Join us and you’ll be part of a company that doesn’t just talk about DEI – we live it.

Our purpose and values

Our purpose is the reason we exist as a company – it is our north star that guides us in everything we do. We bring people and technology together to change things for the better. Our values, in turn, are what define who we are. Through Bold Thinking and a Forward-Focus mindset, we choose to be Smarter Together.

Employment relationship:Employment
Work start date:According to agreement
Wage:Other sopimuksen mukaan
Number of positions:1
Notes for applying:Katso ilmoitus
Source: Job Market Finland/Työmarkkinatori