Dinamet Oy | Go On Kouvola

Kokki, Ravintola Patruunan Pytinki

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 26.03.2025, 8:54
  • Haku päättyy 13.04.2025, 23:59
  • 13.04.2025, 23:59

Kokki, Ravintola Patruunan Pytinki

Oletko sinä etsimämme kokki Ravintola Patruunan Pytinkiin?

Etsimme asiakkaallemme kokkia työskentelemään kesäksi upeaan, täysin remontoituun 1800-luvun kartanon keittiöön! Tarjoamme mahdollisuuden kokille, joka haluaa kehittää osaamistaan huipputiimissä ja hyödyntää laadukkaita, sesongin parhaita raaka-aineita. Tässä roolissa pääset valmistamaan maistuvia lounaita, herkullista à la cartea sekä lisäksi toteuttamaan monipuolisia catering-tilaisuuksia Kymenlaakson alueella.

Tiimissä on jo paljon kokemusta ja vankkaa osaamista, eli voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Voit olla esimerkiksi kokkiopintojesi loppusuoralla. Työtehtäviä voidaan painottaa osaamisesi mukaan ja meille erityisen tärkeää onkin asenteesi ja halusi oppia uutta.

Tarjoamme:

* Työn upeassa ja historiallisessa ympäristössä
* Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti osaavan tiimin tuella
* Monipuolisen ja vaihtelevan työn
* Reilun palkkauksen ja hyvät työehdot

Toivomme hakijalta:

* Kokin koulutusta tai aiempaa kokemusta keittiötyöstä
* Reipasta ja oma-aloitteista asennetta
* Halua oppia ja kehittyä ammatillisesti
* Tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta kiireisissä tilanteissa
* Suomen kielen taitoa

Työsuhde ja palkkaus:
Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatamme Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluita koskevaa työehtosopimusta. Työt alkavat kesäkuussa 2025 ja kestävät alustavasti syyskuun loppuun.

Hakuprosessi: Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta viimeistään 13.4.2025 mennessä. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja:
Go On Kouvola – Kotkan asiakkuuspäällikkö
Jenna Seppänen
jenna.seppanen@go-on.fi
0445859162 (arkisin klo 816)

MEP Chef on syntynyt rakkaudesta ruokaan. Yritys on perustettu vuonna 2020 ja toimintaa meillä on koko Kymenlaakson alueella. Pääpaino palveluissa on ollut cateringissa ja vuonna 2025 toiminta laajenee Verlaan, jossa tuotamme ravintola- ja kahvilapalvelut Unescon maailmanperintökohteessa. Toiminnan keskiössä on satokausi ja lähellä tuotetut raaka-aineet. Meille tärkeintä on laatu. Työtä tehdään tosissaan muttei totisena.

Rennolla otteella – Laadukkaasti – Luotettavasti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: