Kokki Juankosken tuotantokeittiölle
- Sijainti Kuopio
Julkaistu 02.12.2025, 15:00 - Haku päättyy 18.12.2025, 23:59
Kokki Juankosken tuotantokeittiölle
Juankosken keskuskeittiöllä valmistetaan yli tuhat ruoka-annosta kouluille, päiväkodeille sekä hyvinvointialueen kohteisiin. Meillä kokin työ on paljon enemmän kuin pelkkää ruoanlaittoa – se on tärkeä osa arjen sujuvuutta ja asiakkaidemme hyvinvointia. Pääset tekemään monipuolisia ruoanvalmistustehtäviä ja varmistamaan, että jokainen annos on laadukas ja oikea. Huolehdit myös omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työhösi kuuluu tavaroiden vastaanotto ja varastointi, aterioiden pakkaaminen, jakaminen ja lähettäminen sekä astiahuolto. Käytämme yhteistä reseptiikkaa ja päivittäisessä työssäsi hyödynnät Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmää.
Haemme nyt kahta kokkia Juankosken tuotantokeittiöön!
Työaika: ma-su klo 5.45–18.00 välillä. Työsuhde: kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus: ensimmäinen tehtävä15.1.2026, toinen helmikuun loppupuolella.
Miksi valita meidät?
Työyhteisö on meidän voimavara. Meillä on turvallinen ja kannustava työilmapiiriä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan. Työmme perustuu merkityksellisyyteen ja työyhteisömme ammattiylpeyteen – me emme jätä työkaveria tai asiakasta pulaan. Monimuotoisuus on meillä rikkaus ja meille saat tulla töihin juuri sellaisena kuin olet.
Näiden lisäksi tarjoamme mm.:
- mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa
- kattavat työterveyspalvelut
- hyvät vuosilomaetuudet
- työvaatteet ja/tai -jalkineet
- Epassin sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme
Mitä odotamme sinulta?
Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus – suuntautumisvaihtoehtona kokin, suurtalouskokin tai dieettikokin tutkinto. Toivomme, että olet päässyt kerryttämään kokemusta tuotantokeittiössä työskentelystä sekä omaat erityisruokavalioiden tuntemuksen. Hakijan eduksi katsotaan kokemus kuntasektorin ruokatuotannosta. Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan myös eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Hakijalta edellytämme kuitenkin hygieniapassia, tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä ja toivommekin hakijalla olevan intoa ja hyvä asenne tekemiseen.
Palkkaus on YTESin mukainen peruspalkka on 2184,58–2316,80 €/kk riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuorolisät sekä mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli valitulla henkilöllä on aikaisemmin hankittua hyväksi luettavaa työkokemusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Pirkko Petjala. Pirkon tavoitat numerosta 0444260701.
Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Palvelumme koostuvat ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluista, laitoshuollon ja tekniikan palveluista sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluista. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Servica Oy
Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.
