Casa Ravintolat Oy

Tarjoilija/baarimestari

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.11.2025, 9:13
  • Haku päättyy 07.12.2025, 23:59
  • 07.12.2025, 23:59

Tarjoilija/baarimestari

Oletko legenda jo kävellessäsi? Nyt etsitään tarjoilijaa/baarimestaria ravintolapäällikön kaveriksi, joka olisi vihkiytynyt Ginin ja Viskien maailmaan, loistavaan ruoka tuotteeseen, ihaniin cocktaileihin mutta ensisijaisesti siihen että asiakas palaa takaisin haluamaan lisää. Saat olla persoona, niin kuin parhaaksi koet mutta, yhdessä sovituin reunaehdoin.
Työskentely Tislaamo ravintolalla on 3-4pv viikossa, tarpeen mukaan, ravintolalla aukiolo päiviä on 4. Asiakkaan ehdoilla, mutta omalla aikataululla.
Heti kättelyssä voidaan paljastaa kortit, joulu ja juhannus on aina vapaa. Palkka sovittavissa- unohdetaan se Tes

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka Sovitaan kokemuksen mukaan
Työskentelyaika:Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakemukset sähköpostitse, avoin hakemus, liitteeksi cv ja palkkatoive. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja haastatteluja tehdään jo haku aikana.
Käy tutustumassa Helsinki Distillery Bar sivuihin ennen hakemista jotta tiedät mistä on kyse. Työn kuva on monipuolinen ja vaatii taitoa.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Casa Ravintolat Oy

Casa Ravintolat Oy on helsinkiläinen, perheomisteinen ravintolayhtiö, joka tunnetaan laadukkaista, persoonallisista ja asiakaslähtöisistä ravintolakonsepteistaan. Yrityksen ytimessä ovat hyvä ruoka, huolella valitut juomat, lämmin palvelu ja vahva paikallinen identiteetti. Casa Ravintolat uskoo siihen, että ravintola on ennen kaikkea kohtaamispaikka ja osa kaupungin elävää kulttuuria.

Yhtiön ravintolat palvelevat hyvin erilaisia asiakkaita eri puolilla Helsinkiä. Kalliossa sijaitseva Ravintola Kustaa Vaasa on alueensa suosittu olohuone, joka tunnetaan rennosta tunnelmasta, tapahtumista ja elävästä musiikista. Kruununhaassa toimiva Ristorante Rodolfo edustaa perinteikästä italialaista ruokakulttuuria jo vuodesta 1970. Helsinki Distillery Bar puolestaan yhdistää modernin cocktailkulttuurin ja kotimaisen käsityöläistislauksen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Casa Ravintolat panostaa henkilöstöönsä, vastuulliseen toimintaan ja pitkäjänteiseen kehitykseen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille elämyksiä, joihin halutaan palata yhä uudelleen.