Ruokapalvelutyöntekijän keikat
- Sijainti Pohjanmaa, Uusimaa
Julkaistu 19.11.2025, 11:11 - Haku päättyy 18.12.2025, 3:02
Ruokapalvelutyöntekijän keikat
Työtehtäviin kuuluvat koko ruokatuotannon työt, eli ruoanvalmistuksessa avustaminen, salaattien valmistus, astiahuolto, ruoan pakkaaminen, ruokasalityöskentely, asiakaspalvelu, muut avustavat tehtävät sekä keittiön puhtaanapidosta huolehtiminen.
Työ on vaikeasti ennakoitavaa keikkatyötä. Keikat kestävät aina muutamasta päivästä jopa useampaan kuukauteen. Työajan pituus noin 6–8 tuntia päivässä, työtilauksen mukaan. Keikat saattavat tulla hyvinkin nopealla varoitusajalla, mutta yleensä tiedon töistä saa viimeistään edellisenä päivänä.
Toivomme sinulta joustavuutta ja omatoimisuutta sekä ravitsemusalan kokemusta että kykyä itsenäiseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn työhön perehdyttämisen jälkeen.
VAADITTU KOULUTUSPOHJA: Alan perustutkinto tai muu vastaava koulutus (catering- tai ravitsemusalan perustutkinto). Koulutuksena hyväksytään myös muu vastaava alan koulutus sekä vähintään yhden (1) vuoden työkokemus. Vaaditaan myös voimassa oleva hygieniapassi.
Maksamme palkkaa TES:n mukaan. Noudatamme KIPA:n työehtosopimusta.
Työhaastattelu on mahdollista järjestää myös etänä. Työsopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti.
Services Netto Oy
Services Netto Oy:n toiminta-ajatuksena vuodesta 2020 on mahdollistaa asiakaskeskeisillä siivouspalvelut ja henkilöstövuokrauspalvelut sekä yrityksille, kunnille että kotipalvelut kotitalousasiakkaille.