Katso parhaat kesätyöpaikat ja tartu hyvään hetkeen kesätyönhaussa.

Näin löydät parhaat kesätyöpaikat 2024

Sanni Oja Ajankohtaista työnhaussa, Kesätyönhaku, Työnhaku

Löydä parhaat kesätyöpaikat ja katso avoimet kesätyöpaikat 2024. Päivitämme jatkuvasti uusia kesätyömahdollisuuksia. Nappaa itsellesi kesätyöpaikka ja vinkkaa palvelustamme myös kaverillesi!

Voit antaa myös meidän tehdä työn puolestasi ja etsiä juuri sinulle sopivat kesätyöpaikat. Tilaa juuri sinua kiinnostavat avoimet kesätyöpaikat suoraan sähköpostiisi luomalla hakuvahti. Saat tiedon heti, kun jokin sinua kiinnostava työmahdollisuus aukeaa.

Näin haet kesätyöpaikkaa

Kesätyöpaikan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä osa kesätyöpaikoista täytetään jo alkuvuodesta. Kesätyöntekijöitä etsitään kuitenkin vielä alkukesään asti, joten kannattaa olla sinnikäs, vaikka paikkaa ei heti löytyisi. Haluamme auttaa sinua, jotta saat unelmiesi kesätyön.

Julkaisemme tuhansia kesätyöpaikkoja helpottaaksemme sinun kesätyönhakuasi.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja hae vaikka heti!

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työtehtäviin ja hae työpaikkoja hakuohjeiden mukaisesti. Muistathan huomioida erityisesti, milloin hakuaika päättyy sekä missä muodossa hakemus toivotaan. Osa työnantajista ottaa hakemukset vastaan vain esimerkiksi rekrytointijärjestelmän kautta.

Kesätyönhaku – parhaat vinkit

Kesätyönhakupalveluiden lisäksi kesätyöpaikkoja voi löytää työnantajien nettisivuilta, lehdistä, työvoimatoimistosta, kyselemällä tutuilta ja sukulaisilta tai ottamalla suoraan yhteyttä työnantajiin. Ole aktiivinen ja kysy rohkeasti kesätyöpaikkoja sinua kiinnostavista organisaatioista.

Laadi hakemuksesi niin, että erotut positiivisesti muista hakijoista. Aktiiviset ja työpaikasta aidosti kiinnostuneet työnhakijat jäävät paremmin työnantajan mieleen.

Lataa itsellesi myös ilmainen valmennus ”Näin nappaat ja löydät kesätyöpaikan. Webinaarivalmennuksen aikana saat vinkkejä kesätyöpaikan etsimisestä ja työhakemuksen kirjoittamisesta aina palkkausvaiheeseen asti. Nappaa itsellesi parhaat opit kesätyönhakuun ja otat ensimmäiset askeleet kohti kesätyöpaikkaa!

Tiesitkö, että työharjoittelu voi olla myös kesätyösi? Katso työharjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Avoimia harjoittelupaikkoja löydät Laura.fi:stä.

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Muista seurata meitä myös Facebookissa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kesätyöpaikoista ja saat ajankohtaiset vinkit työnhakusi tueksi.


Parhaat Kesätyöpaikat

 


Etsitkö töitä? Katso myös avoimet työpaikat täältä.