Pääkäyttäjä @ Steve the Clerk

  • Location
  • Posted 04.09.2023, 0:00

Pääkäyttäjä @ Steve the Clerk

Pääkäyttäjä @ Steve the Clerk, Minjon Oy

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva IT-ammattilainen, joka

– Nauttii IT-järjestelmien parissa ja asiakasrajapinnassa työskentelemisestä?
– On saanut kiitosta nopeista hoksottimisistaan ja loogisesta päättelykyvystään?
– Haluaa olla osa kasvuyrityksen tarinaa ja yrittäjähenkistä työyhteisöä?
 
Jos vastasit KYLLÄ, KYLLÄ ja vielä kerran KYLLÄ, tämä paikka voi olla sinua varten!
 
Etsimme Steve the Clerkin tiimiin konfigurointialustan Pääkäyttäjää työskentelemään merkittävän pankkisektorin asiakkuuden parissa. Tehtävä sopii kuin nakutettu uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle IT- tai teknisen alan tekijälle, joka nauttii IT-järjestelmien parissa työskentelystä ja on parhaimmillaan tiiviissä ja yrittäjähenkisessä työyhteisössä, jossa töitä tehdään suurella palolla ja yhteen hiileen puhaltaen. Steve the Clerkin viiden hengen tiimi työskentelee Tampereen Lahdesjärven toimistolla ja töitä tehdään joustavasti sekä paikan päällä että etänä.

Työarkesi Pääkäyttäjänä. Tässä roolissa rakennat pankkisektorin asiakkuudelle konfigurointialustan avulla laajaa tuote- ja palvelukokonaisuutta määrittelemällä, suunnittelemalla ja testaamalla teknisiä ratkaisuja asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaan. Päivittäisessä työssäsi tuet asiakasta ongelmatilanteiden ratkaisussa ja muutosten toteuttamisessa. Työarkesi on yhdistelmä luovaa ongelmanratkaisua ja teknistä toteutusta – merkityksellisessä roolissasi pääset sujuvoittamaan asiakkaan ja loppukäyttäjän elämää hyvin käytännönläheisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtaja Juhon kanssa, joka perehdyttää sinut tehtävääsi ja tukee sinua kehittymisesi polulla yhdessä muun tiimin kanssa. Kasvusi myötä sinun on mahdollisuus saada lisää vastuuta esimerkiksi muiden asiakkuuksien parissa tai uusia asiantuntijoita ohjaamalla.
 

Steve the Clerk tarjoaa sinulle:

– Mukaansatempaavan asiantuntijaroolin, joka on mielenkiintoinen yhdistelmä luovaa ongelmanratkaisua ja teknistä toteutusta – tässä työssä päivittäinen flow-tila on taattu!
– Mahdollisuuden liittyä osaksi yrityksen nousujohteista kasvutarinaa ja päästä rakentamaan niin omaasi kuin yrityksenkin tulevaisuutta – sitoutuneisuus palkitaan ja innokkaille tekijöille kasvumahdollisuuksia riittää!
– Yrittäjähenkisen ja työlleen omistautuneen tiimin, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta fiilis on kuin kaveriporukassa
– Kokemuksestasi ja taustastasi riippuen 3000-3500 € kuukausiansion. Tämän lisäksi Steve the Clerk tarjoaa vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun.
 
Menestyt tässä tehtävässä, jos looginen päättelykyky, tekninen ongelmanratkaisu sekä kokonaisuuksien ja vaikutussuhteiden hahmottaminen ovat valttikorttejasi. Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen tai IT-alan koulutustausta sekä jonkun verran kokemusta IT-järjestelmistä. Excel kuuluu työkalupakkiisi ja hahmotat isoa datamäärää löytäen kokonaisuudesta relevantin tiedon. Suunnittelupuolen kokemus tai pankkialan tuntemus helpottavat työhön tarttumista, mutta ennen kaikkea etsimme innokasta ja motivoitunutta uransa alkuvaiheen tekijää, joka haluaa ottaa vastuuta ja kehittää osaamistaan. Steve the Clerkillä työskentelykieli on suomi, mutta erityisen innoissamme olemme, jos taidat myös ruotsia ja englantia sujuvasti.

Innostuitko? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi ‘Hae tähän paikkaan’ -painikkeen kautta. Hakuaika päättyy 17.9.2023, mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tapaamme kandidaatteja jo ennen haun päättymistä. Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin rekrytoijiin Anniina Kangasjärveen (anniina.kangasjarvi@minjon.fi / +358 40 825 0648) tai Kati Kyngäkseen (kati.kyngas@minjon.fi / +358 50 917 9501).
 
Steve the Clerk on konfigurointialusta, joka mahdollistaa kompleksisen tuotteen tai palvelun määrittelyn, hinnoittelun ja tuotevisualisoinnin esimerkiksi tarjousprosessin aikana. Ohjelmiston laatiessa reaaliaikaisesti monimutkaiset dokumentit säästyy aikaa, tiedon laatu paranee ja inhimilliset virheet vähenevät. Steve the Clerkin asiakkuuksiin lukeutuvat vakuutus- ja pankkiala sekä valmistava teollisuus.

Salary:Kiinteä palkka
Job starts:Sopimuksen mukaan
Duration:yli 12 kuukautta
Working time:kokoaikatyö
How to apply:Innostuitko? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesii ‘Hae tähän paikkaan’ -painikkeen kautta. Hakuaika päättyy 17.9.2023, mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tapaamme kandidaatteja jo ennen haun päättymistä. Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin rekrytoijiin Anniina Kangasjärveen (anniina.kangasjarvi@minjon.fi / +358 40 825 0648) tai Kati Kyngäks
Contact:Kangasjärvi, Anniina, anniina.kangasjarvi@minjon.fi, +358408250648
Source: TE-palvelut