Työnhaku helpottuu näiden 4 keinon avulla

Näin työnhaku helpottuu jatkossa: Löydät nyt sivuiltamme entistä enemmän työpaikkoja

Sanni Oja Osaajaprofiili, Työnhaku, Työnhaku käyntiin

Lauran tarkoituksena on tehdä työnhausta helppoa ja sujuvaa. Työnhaku helpottuu jatkossa, kun löydät sivuiltamme entistäkin enemmän avoimia työpaikkoja. Sivuillemme tekemät muutokset tulevat vaikuttamaan positiivisesti juuri sinun työnhakuusi. Seuraavaksi kerromme sinulle, miten muutos hyödyttää sinun työnhakuasi ja elämäsi työpaikan löytämistä. 

Työnhaku helpottuu näiden 4 keinon avulla

1. Löydät enemmän työmahdollisuuksia

Löydät nyt Laura.fi-sivustolta kymmeniä tuhansia avoimia työpaikkoja. Tuomme jatkossa Laura.fi-sivustolle työpaikkailmoituksia eri lähteistä, jotta pystymme tarjoamaan osaajille enemmän sopivia työmahdollisuuksia. Työnhaku helpottuu merkittävästi, kun jatkossa sinun ei siis tarvitse enää seilailla useiden eri työpaikkasivustojen välillä, vaan löydät etsimäsi Lauran avulla. 

Olemme aina halunneet panostaa työpaikkojen helppoon löydettävyyteen sekä siihen, että osaajien olisi sujuvaa etsiä sopivia työmahdollisuuksia. Haluamme tehdä työnhaustasi entistä helpompaa! 

Sivustollamme pystyt etsimään kätevästi työpaikkoja sijainnin, osaamisesi tai elämäntilanteesi mukaan: etsit sitten etätöitä, osa-aikaista työtä tai vakituista työpaikkaa. Sivustomme kategoriat auttavat sinua löytämään unelmiesi työpaikan näppärästi!

Katso avoimet työpaikat

2. Hakuvahtisi tuottaa enemmän osumia

Laura.fi:ssä julkaistujen työpaikkailmoitusten määrän kasvaessa hakuvahtisi tuottaa sinulle parempia tuloksia. Avoimia työpaikkoja sähköpostiisi keräävä hakuvahti antaa sinulle tiedon siitä, kun sivuillamme julkaistu työpaikkailmoitus vastaa etsimääsi ja täyttää hakuvahtisi kriteerit.

Muistathan käydä tarkistamassa, että hakuvahtisi on kunnossa ja asettamasi ehdot vastaavat etsimääsi. Voit muokata helposti hakuvahtiasi tilisi asetuksista. Kirjautumalla sisään Laura.fi-sivustolle sinulle aukeaa näkymä, jossa näet luomasi hakuvahdit ja pystyt muokkaamaan niitä.

Jos sinulta ei löydy vielä hakuvahtia, miksi et säästäisi aikaa ja antaisi meidän tehdä työtä puolestasi luomalla hakuvahdin?

Varoitus: Luomalla hakuvahdin saatat saada paljon enemmän tietoa sopivista työmahdollisuuksista.

Luo hakuvahti

3. Saat parempia, Osaajaprofiiliisi soveltuvia työpaikkasuosituksia

Työpaikkailmoitusten kasvava määrä tulee näkymään myös Osaajaprofiilin tarjoamissa työpaikkasuositteluissa. Kun avoimia työpaikkoja julkaistaan yhä enemmän, todennäköisyys löytää juuri sinun osaamiseesi soveltuva työpaikka kasvaa!

Tiesithän, että käytämme tekoälyä, joka suosittelee sinulle sopivia työpaikkoja Osaajaprofiilisi perusteella. Käytännössä teköäly yhdistää osaajia ja työpaikkoja toisilleen – kätevää vai mitä!  

Panosta siis Osaajaprofiilisi kuvailemalla sinne täsmällisesti osaamistasi, ja saat myös tulevaisuudessa osuvia työpaikkasuosituksia. Jos haluat tietää enemmän, miten voit kuvailla osaamistasi paremmin profiiliisi käy tutustumassa, millainen on hyvä osaajaprofiili.

Luo osaajaprofiili Päivitä osaajaprofiiliasi

4. Tuhansia työpaikkoja haettavana helpommin

Koska Osaajaprofiili on tehty helpottamaan työnhakuasi, pystyt nyt myös Osaajaprofiilin avulla hakemaan helposti tuhansiin eri työpaikkoihin.  Hae helposti osaajaprofiililla

Työnhaku helpottuu, kun voit käyttää Osaajaprofiiliasi työhakemuksen pohjana eli kopioida profiilista tietosi suoraan työhakemuspohjaan. Säästät näin aikaa (ja hermoja), kun samoja tietoja ei tarvitse täyttää aina uudelleen eri työnantajien lomakepohjille. Laura.fi:ssä työpaikkailmoitusten yhteyteen on lisätty Hae helposti -merkki, jotta tunnistat ne työpaikat, joihin voit hakea Osaajaprofiilin avulla. 

Katso helposti haettavat työpaikat