Työnhakija, hyödynnä Laura Osaajaprofiili työnhaussa

Jonne Laiho Osaajaprofiili, Työhakemus, Työnhaku, Työnhaku käyntiin

Teimme alkuvuodesta 2024 mittavan brändiuudistuksen, jonka myötä kaikki rekrytoijan sekä työnhakijan palvelumme löytyvät nyt yhden sivuston ja uuden Laura-brändin alta. Yrityksemme on palvellut työnhakijoita ja rekrytoijia jo yli 25 vuoden ajan kohti sujuvampaa työnhakua ja rekrytointia. Osaajapankki kulkee nyt nimellä Laura Osaajaprofiili. Osaajaprofiili työnhaussa helpottaa ja nopeuttaa hakemusten lähettämistä!

Lue lisää ja tutustu, miten työnhakusi helpottuu Laura Osaajaprofiilin avulla. Katso neuvot artikkelista ja aloita sujuvampi työnhaku jo tänään!

Hae työpaikkoihin helposti Osaajaprofiilillasi 

Kyllästyttääkö samojen tietojen syöttäminen hakulomakkeisiin uudelleen ja uudelleen? Voit käyttää Laura Osaajaprofiiliasi työnhaussa apuna ja esitäyttää hakulomakkeet nopeasti profiilisi tiedoilla. 

Osa sivuillamme löytyvistä ilmoituksista on julkaistu Laura Rekrytointijärjestelmän kautta. Tunnistat tällaiset ilmoitukset Hae helposti-merkistä. Nämä ilmoitukset saa myös esille suoraan etusivulla olevasta Hae helposti-painikkeesta tai listausnäkymässä vasemmassa reunassa olevasta suodattimesta.

Osaajaprofiili työnhaussa nopeuttaa hakemusten lähettämistä

Selaa kätevästi Hae helposti työpaikkoja etusivun kautta.

 

Osaajaprofiili työnhaussa nopeuttaa hakemusten lähettämistä

Tunnistat Hae helposti-työpaikat myös kätevästi työpaikkalistaussivulla.

Osaajaprofiili työnhaussa nopeuttaa hakemusten lähettämistä

Voit suodattaa näkyviin vain Hae helposti-työpaikat.

Näin esitäytät työnhakulomakkeet Laura Osaajaprofiililla 

Säästä työnhakuun käytettävää aikaa ja hyödynnä Osaajaprofiili työnhaussa esitäyttämällä työnhakulomakkeet nopeasti. Kun olet päätynyt hakemaan mielenkiintoista työpaikkaa ja avaat työnhakulomakkeen, sen yläosasta löydät kirjautumisvalikon (kuvassa alla). Klikkaamalla Laura Osaajaprofiili-painiketta, pääset kirjoittamaan profiilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjaudupainiketta klikkaamalla järjestelmä hakee profiiliisi lisäämät tiedot ja tuo ne automaattisesti hakulomakkeeseen. Näin saat tietosi hakemukseen kätevästi napin painalluksella. Kirjautumisvalikon alareunasta pääset tarvittaessa palauttamaan tunnuksesi ja hakemaan uuden salasanan, mikäli ne ovat päässeet unohtumaan.

Vinkki: Osaajaprofiilin tunnukset kannattaa tallentaa selaimeen, jolloin ne pysyvät tallessa ja voit käyttää niitä nopeasti. 

Osaajaprofiili työnhaussa nopeuttaa hakemusten lähettämistä

Työnhakulomakkeen kirjautumisvalikko Hae helposti-työpaikoissa.

Hyödynnä aiempaa hakemustasi 

Oletko lähettänyt aiemmin hakemuksen samalle työnantajalle? Voit esitäyttää hakulomakkeen nopeasti käyttämällä aiempaa hakemustasi pohjana. Olet saanut tunnuksesi sähköpostiisi, jos olet lähettänyt hakemuksen samalle työnantajalle aiemmin. 

Työnhakuvinkeillä vauhtia työnhakuun

Kaipaatko apua työpaikan löytämiseen? Löydät sivuiltamme hyödyllisiä neuvoja työnhaun eri vaiheisiin. Ota askel kohti sujuvampaa työnhakua ja katso miten luot huomioita herättävän CV:n tai vastaat kiperiin työhaastattelukysymyksiin. 

Tutustu neuvoihimme ja löydä avaimet siihen, miten voit erottua joukosta työnhaussa. Älä jää paitsi mahdollisuuksista! 

Tutustu työnhakuvinkkeihimme

Löydä hyviä töitä

Selaile avoimia työpaikkoja sivuillamme ja löydä juuri sinulle sopiva mahdollisuus. Uskomme, että hyvät työpaikat ansaitsevat tulla löydetyksi, ja me teemme parhaamme varmistaaksemme, että juuri sinun tuleva työpaikkasi löytyy joukosta. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin, päivitä Osaajaprofiilisi ja löydä tie kohti menestyksekästä tulevaisuutta. 

Katso avoimet työpaikat