LAURA Rekrytointi Oy:n tuotepäällikkö Jonne Laiho

Palveluiden kehittäminen on tuotepäällikön vastuulla

Carolina Simberg Työelämä, Uratarinat

Positiivinen työkulttuuri on yksi syy, miksi tuotepäällikkö Jonne Laiho viihtyy LAURA Rekrytointi Oy:llä.
Jonne Laiho aloitti työskentelyn Rekrytointi.com -palvelun tuotepäällikkönä toukokuussa 2022. Hänen vastuullaan on tuotteiden kehittäminen ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen.
Lue lisää siitä, mitä tehtäviä tuotepäällikön monipuoliseen rooliin sisältyy.

Jonnen vastuulla on Rekrytointi.com -urapalvelun sekä Rekrytointi.com Osaajapankin tuotekehitys, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin sekä työnantajien että työnhakijoiden tarpeita. Jonne on erittäin kiinnostunut ohjelmisto- ja verkkoliiketoiminnasta, joten hän kokee olevansa juuri oikeassa työpaikassa tällä hetkellä.
“On innostavaa olla vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen ja viemässä sitä eteenpäin”, Jonne iloitsee.

Jonne kääri hihat heti aloitettuaan toukokuussa, ja on kehittänyt mm. uuden palvelumallin, joka lanseerattiin vuoden 2023 alussa. Tuotepäälliköltä vaaditaankin innovatiivisuutta, kehitysmyönteisyyttä ja kykyä käynnistää projekteja, viedä ne loppuun sekä ymmärrystä siitä, kuinka jo olemassaolevaa tuotetta kannattaa kehittää, jotta tuote vastaa vastaa mahdollisimman tarkasti asiakkaiden tarpeisiin.

Lue uudesta palvelumallistamme ja kuinka se hyödyttää työnhakijaa!

Tuotepäällikön päivät eivät toista samaa kaavaa

“Tehtäväni vaihtelevat päivittäin, ja se on mielestäni työni parhaita puolia”, Jonne kertoo.

Tuotepäällikön roolissa on tärkeää osata toimia useiden eri tiimien välissä. Työnkuva on monipuolinen, sillä toisinaan hän toimii myynniin tukena, ja välillä hän suunnittelee erilaisia markkinointitoimenpiteitä yhdessä markkinointitiimin kanssa. Myös tuotteiden kehitys yhdessä teknisen tiimin kanssa kuuluu lähes päivittäisiin työtehtäviin.

Jonnen tehtäviin kuuluu myös yhteistyö eri kumppaneiden kanssa. Rekrytointi.com-palvelu tekee mm. tiivistä yhteistyötä merkittävien uutismedioiden kanssa, joiden sivuilta voit bongata avoimia työpaikkoja alueeltasi. Jonnen päiviin sisältyy siis paljon tapaamisia eri tahojen kanssa, jotta Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki vastaisivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeita.
”Tehtävien monipuolisuus pitää työn mielenkiintoisena ja tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita”, Jonne kertoo.

Haluaisitko sinä työskennellä tuotepäällikkönä? Katso avoimet tuotepäällikön työpaikat.

Tuotepäällikön työpaikat

 

Kun kysytään, mikä on LAURA Rekrytointi Oy:ssä parasta, hän vastaa nopeasti ja yksinkertaisesti: “työntekijät”.
“Työkulttuuri meillä on positiivinen, ja työntekijät tekevät joka päivä töitä sen edistämiseksi. Tämä luo hyvän ilmapiirin, jossa on miellyttävä työskennellä”, Jonne kehuu.

Jonne toimii keskeisessä roolissa yrityksen kehittämisessä ja edistää sitä uusilla ideoillaan ja suunnittelutyöllään.

LAURA Rekrytointi Oy ylläpitää Rekrytointi.com-työnhakusivustoa sekä Rekrytointi.com Osaajapankkia, ja Jonne Laiho toimii siellä tärkeässä roolissa edistämässä yrityksen tavoitteita. Hänen työnsä avulla yrityksen palvelut vastaavat paremmin työnantajien rekrytointitarpeita ja auttavat työnhakijoita löytämään elämänsä työpaikan!


Kiinnostuitko LAURA Rekrytointi Oy:stä työnantajana tai yhteistyökumppanina? Tutustu yritykseemme lisää tai ole yhteydessä. Kerromme sinulle miellämme lisää meidän avoimista työmahdollisuuksista sekä palveluistamme.

LAURA Rekrytointi Oy

Viikoittain toistuva yhteinen aamupalahetki kokoaa työkaverit yhteen.