TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy

Kunnossapitoasentaja

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 14.02.2023, 0:00
  • Haku päättyy 01.03.3023, 23:59
  • 01.03.3023, 23:59

Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista moniosaajaa kunnossapitoasentajan työtehtäviin puuteollisuuden pariin Iisalmeen. Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, monipuolisella työnkuvalla.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti puuteollisuuden koneiden huoltoa sekä laitteiston toiminnan ylläpitotoimia. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon työtehtävistä. Myös kaikki kokemus erilaisista pienimuotoisista hitsauksista ja metallitöistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, joten toivomme hakijoilta myös valmiutta vuorotyöhön.

Mikäli koet olevasi juuri etsimämme moniosaaja, niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta:

-Kokemusta vastaavista kunnossapitotöistä
-Metallityö/hitsaus kokemusta
-Hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle

– Monipuolisen työnkuvan
– Pitkäaikaisen työsuhteen
– Osaamiseesi pohjautuvan kilpailukykyisen palkkauksen

 

Olit sitten kokeneempi tekijä tai alan aloitteleva osaaja ja uskoisit olevasi sopiva kyseiseen työhön, niin laita hakemus tulemaan sivuiltamme ja otamme sinuun yhteyttä! Voit myös kysyä lisätietoja voit kysellä Jannelta puh. 040 196 2099.

 
Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Janne puh. 040 196 2099
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: