MediVida Oy

Lähihoitaja, hoitajavuokraus, ikäihmiset

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 22.05.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.3023, 22:59
  • 31.05.3023, 22:59

Lähihoitaja, hoitajavuokraus, ikäihmiset

Lähihoitaja, hoitajavuokraus, ikäihmiset, 5 paikkaa, MediVida Oy, Lohja

Haemme ennakoivasti lähihoitajia ikääntyneiden eri palveluihin asiakkaallemme Länsi-Uudemaan hyvinvointialueelle eri mittaisiin sijaisuuksiin 1.6.-30.9.2023 aikavälille.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen toiminta-alueeseen kuuluvat: Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti.

Sijaisuudet voivat olla kestoltaan muutamista päivistä useampiin kuukausiin, joten kerrothan meille millaiset sijaisuudet juuri Sinua kiinnostaisi. Kerrothan meille myös millä alueilla olisit halukas työskentelemään Länsi-Uudellamaalla ja millaisista yksiköistä Sinulla on kokemusta/mitkä Sinua kiinnostavat. Olemme sinuun heti yhteydessä, kun Sinua kiinnostava sijaisuus avautuu hyvinvointialueelta.

Medividalla tarjoamme Sinulle:
Kilpailukykyinen palkkaus 19 €/h + 9 % lomakorvaus + TES lisät yksityisen sosiaalipalvelualan mukaan.
Konsernin henkilöstöetuohjelman edut: mm. alennuksia majoituksista, matkoista ja hyvinvointipalveluista
Yhteyshenkilön tuen ja avun kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa sekä mahdollisuuden keikkailla sijaisuuden jälkeen myös muissa Sinua kiinnostavissa tehtävissä
Hakemukset ja lisätiedot: rekrytointi@medivida.fi tai 046 875 7575 / Riina Meriläinen (klo 12-14).

MediVida Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottava kasvukonserni, joka tukee julkista sektoria laadukkaalla ja joustavalla toiminnalla. Konserniin kuuluvat suun terveydenhuoltopalveluita tuottava KotiHammas Oy, ensihoito-, sairaankuljetus- ja matkahätäpalveluita tuottava EMA Finland Oy, erityisryhmien asumis- ja kuntoutuspalveluita tuottava MediVida Hoiva Oy tytäryhtiöineen sekä vastaanottokeskustoiminta ja henkilöstövuokraus. MediVida-konsernissa työskentelee yhteensä noin 700 henkeä.

Palkkaus:19 €/h + 9 % + TESlisät
Työ alkaa:01.06.2023, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö, Sopimuksen mukaan
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: