Esperi Care Oy

Yöhoitaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 24.03.2023, 0:00
  • Haku päättyy 09.04.3023, 22:59
  • 09.04.3023, 22:59

Yöhoitaja

Yöhoitaja, Esperi Care Oy, Hoivakoti Herttuankulma, Turku

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten yövuoroissa?

Olemme avanneet Turkuun uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin, Hoivakoti Herttuankulman. Haemme nyt tiimimme yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Herttuankulma työpaikkana

Esperi Hoivakoti Herttuankulma valmistui alkuvuodesta 2023 ja yksikkö on avattu helmikuussa. Herttuankulma on turvallinen koti 56 tehostetun asumispalvelun ja 11 palveluasumisen asukkaalle. Kaunis uusi hoivakoti sijaitsee Turun sataman ja Turun linnan läheisyydessä rauhallisella asuinalueella.

Työpäiväsi yöhoitajana

Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät.

Tehtävä on vakituinen ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Alussa haemme yhteisiä toimintamalleja, sovimme tiimin pelisäännöistä ja pala palalta rakennamme yksikön, johon niin asukkaiden kuin työntekijöiden on hyvä tulla. Tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan uuden yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Perehdytyksen ja viihtyisän työympäristön lisäksi saat myös työntekijänämme käyttöösi laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Elixia online training -palvelun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme yksikkökohtaista määräaikaista saatavuuslisää. Tämän lisäksi maksamme sinulle 1000€ bonuksen uuden yksikön käynnistämisestä (bonus maksetaan kahdessa erässä, 6kk ja 12kk jälkeen työsuhteen aloittamisesta).

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä – haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (9.4. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Aire Kapanen, p. 050 441 7458, aire.kapanen@esperi.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:yötyö
Yhteystiedot:yksikönjohtaja Aire Kapanen, p. 050 441 7458, aire.kapanen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: