Esperi Care Oy

Lähihoitaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 20.03.2023, 0:00
  • Haku päättyy 09.04.3023, 22:59
  • 09.04.3023, 22:59

Lähihoitaja

Lähihoitaja, Esperi Care Oy, Hoivakoti Herttuankulma, Turku

Olemme avanneet Turkuun uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin, Hoivakoti Herttuankulman.

Haemme nyt kehitysmyönteisiä lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöhön. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Herttuankulma työpaikkana

Esperi Hoivakoti Herttuankulma valmistui alkuvuodesta 2023 ja yksikkö on avattu helmikuussa. Herttuankulma on turvallinen koti 56 tehostetun asumispalvelun ja 11 palveluasumisen asukkaalle. Kaunis uusi hoivakoti sijaitsee Turun sataman ja Turun linnan läheisyydessä rauhallisella asuinalueella.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi mm. asukkaiden aktiviteettien ja ulkoilun järjestämistä ja siihen osallistumista.

Teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat omalta osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja kiinnostuksesi kohteet.

Tehtävä on vakituinen ja työ on vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi kokoaikaisesta tai osa-aikaisesta työstä toiveesi mukaan. Aloituksen ajankohdasta sovitaan kanssasi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Alussa haemme yhteisiä toimintamalleja, sovimme tiimin pelisäännöistä ja pala palalta rakennamme yksikön, johon niin asukkaiden kuin työntekijöiden on hyvä tulla. Tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan uuden yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Perehdytyksen ja viihtyisän työympäristön lisäksi saat myös työntekijänämme käyttöösi laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Elixia online training -palvelun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme yksikkökohtaista määräaikaista saatavuuslisää. Tämän lisäksi maksamme sinulle 1000€ bonuksen uuden yksikön käynnistämisestä (bonus maksetaan kahdessa erässä, 6kk ja 12kk jälkeen työsuhteen aloittamisesta).

Miltä kuulostaa, tulisitko rakentamaan kansamme uutta hoivakotia?

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olisit kiinnostunut meillä työskentelystä – haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (9.4. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Aire Kapanen, p. 050 441 7458, aire.kapanen@esperi.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uusien töiden aloituksista, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Aire Kapanen, p. 050 441 7458, aire.kapanen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: