Click Henkilöstöpalvelut Oy

CE-kortillinen kuljettaja maansiirtoajoon

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 02.06.2023, 0:00
  • Haku päättyy 16.06.2302, 22:59
  • 16.06.2302, 22:59

CE-kortillinen kuljettaja maansiirtoajoon

CE-kortillinen kuljettaja maansiirtoajoon, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Turku, Turku

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta kuljettajaa maansiirtoajoon Turun seudulle!

Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30, mutta arvostamme joustavuutta. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta maansiirtoajosta ja kykenet myös lapiohommiin kuorman lastauksen yhteydessä. Työ on fyysistä, vaatii täsmällisyyttä ja paineensietokykyä sekä reipasta asennetta. Odotamme hakijoilta CE-ajokorttia, reipasta työnotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/17957. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Palkkaus:TES/sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti/Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Click Henkilöstöpalvelut Oy, Linda Vainio 050 411 0345
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: