Rekrytointijärjestelmän monipuolisuus teki vaikutuksen Amesan Consulting Oy:n

Rekrytointijärjestelmän monipuolisuus ja räätälöitävyys tärkeimpinä valintakriteereinä Amesan Consulting Oy:lle

Ramona Westersund Asiakastarinat

Rekrytointijärjestelmän monipuolisuus ja räätälöitävyys olivat tärkeimpiä valintakriteerejä, kun Amesan Consulting Oy kartoitti eri rekrytointijärjestelmän palveluntarjoajia loppuvuodesta 2020.

LAURA™-rekrytointijärjestelmän monipuolisuus teki vaikutuksen

Amesan Consulting Oy:n myyntijohtaja Christian Lammervo kuvailee rekrytointijärjestelmän valintaprosessia seuraavasti:

— Meillä oli jo jonkin aikaa ollut käytössä eräs ulkomainen palveluntarjoaja, mutta yrityksemme toiminnan kasvaessa myös rekrytointijärjestelmältä vaaditut ominaisuudet muuttuivat. Lähdimme kartoittamaan useita eri rekrytointijärjestelmän palveluntarjoajia. LAURA™n valintaan vaikutti kuitenkin erityisesti rekrytointijärjestelmän monipuolisuus sekä mahdollisuus räätälöidä se juuri Amesanin tarpeisiin sopivaksi.

LAURA™n valintaan vaikutti erityisesti rekrytointijärjestelmän monipuolisuus sekä mahdollisuus räätälöidä se juuri yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Christian Lammervo, myyntijohtaja, Amesan Consulting Oy

Yhtenä merkittävänä valintaan vaikuttavana asiana Amesanille oli myös hakijatietokannan hyödyntäminen ketterien hakuominaisuuksien avulla. LAURA™n tarjoama toimeksiantomoduuli mahdollisti puolestaan myös toimeksiantojen tehokkaamman hallinnan sekä mahdollisuuden jakaa oleellista tietoa rekrytointitiimimme kesken.

— Tähän ominaisuuteen olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja se on tehostanut sisäistä viestintäämme sekä rekrytointikonsulttiemme työskentelyä, Lammervo kertoo.

Kotimaisuus, GDPR-yhteensopivuus, helppo käyttöönotto sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu saavat erityismaininnan

Rekrytointijärjestelmän valinnassa muita tärkeitä asioita Amesanille olivat järjestelmän kotimaisuus sekä GDPR-syyt.

Lammervo kertoo, että myös käyttöönottoprojekti sujui hyvin ja sovitussa aikataulussa. Järjestelmän käyttö on ollut helppoa ja pieniin muutostarpeisiin käyttöönoton jälkeen on vastattu nopeasti.

Lammervo suosittelee LAURA™ -rekrytointijärjestelmää yrityksille, jotka arvostavat räätälöintiä, kotimaisuutta sekä nopeaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Suosittelemme LAURA™ -rekrytointijärjestelmää yrityksille, jotka arvostavat räätälöintiä, kotimaisuutta sekä nopeaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Christian Lammervo, myyntijohtaja, Amesan Consulting Oy

Amesan Consulting Oy on digitaaliseen rekrytointiin sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio.