Rekrytoinnit onnistuvat Medfilesillä, kun rekrytointijärjestelmä on sopivan kokoinen

Marko Siren Asiakastarinat

Medfiles sai uutta voimaa rekrytointeihin otettuaan käyttöön LAURA™-rekrytointijärjestelmän  syksyllä 2020. Medfiles tarjoaa monipuolisia ulkoistamispalveluita lääkkeiden, lääketieteellisten laitteiden ja tarvikkeiden, elintarvikkeiden ja ravintovalmisteiden parissa toimiville yrityksille. Rekrytoinnit kohdistuvat niinikään lääke- ja ravitsemusalan ammattilaisiin.

Osaajien tavoittamisessa Medfiles pitää tärkeänä, että motivoituneet osaajat voivat ilmoittautua mukaan silloinkin, kun tehtäviä ei ole avoinna. Motivoitunutta työnhakijaa kiinnostava tehtävä saattaa nimittäin olla ihan kulman takana. Tai kääntäen tämän toisinpäin – motivoitunut työnhakija saattaa olla kulman takana, ennen kuin rekrytointi-ilmoitusta on edes julkaistu. Avoimet haut ovatkin Medfilesille tärkeä väylä tavoittaa osaajia avoimiin tehtäviin.

Rekrytointijärjestelmän käytössä Medfiles arvostaa, että arjen rekrytointityö kuten työpaikka-ilmoituksen laatiminen ja julkaisu, hakemusten vastaanotto ja käsittely sekä hakijaviestintä onnistuvat helposti, eikä järjestelmä ole liian massiivinen. Helppokäyttöisyys, tietoturva sekä avointen hakemusten helppo ja selkeä hallinta olivat tärkeitä tekijöitä, miksi Medfiles päätyi juuri LAURA™-rekrytointijärjestelmään.

Rekrytoinnit Medfiles käynnisti LAURA™-rekrytointijärjestelmän avulla lähes saman tien, kun se oli otettu käyttöön. Henkilöstöpäällikkö Katri Ventola-Seppälä luonnehtii, että Medfiles on päässyt hyvin vauhtiin LAURA™-palvelun kanssa ja siitä on löytynyt näppäriä työkaluja jo alkuvaiheesta lähtien.

Hyvin on LAURAn kanssa sujunut ja koko ajan opetellaan hyödyntämään sitä paremmin.

Hyväksi ominaisuudeksi on osoittautunut koontilistat ja niiden jakaminen, koska näin pystyy antamaan yksittäiselle ihmiselle pääsyn rajattuun porukkaan haun sisällä.

Ja Help Center vastaa nopeasti

Katri Ventola-Seppälä, henkilöstöpäällikkö, Medfiles Oy

Medfiles tarjoaa monipuolisia ulkoistamispalveluita lääkkeiden, lääketieteellisten laitteiden ja tarvikkeiden, elintarvikkeiden ja ravintovalmisteiden parissa toimiville yrityksille

Katso myös: Tägää parhaat osaajat talteen!