Ovenia Group Oy: Rekrytointilupaprosessi onnistuu hyvin LAURA™:n avulla

Sanni Oja Asiakastarinat

Ovenia on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Ovenia otti LAURA™:n käyttöön vuoden 2015 lopussa.

LAURA™-järjestelmään päädyttiin, koska se vaikutti selkeältä, tehokkaalta ja sisälsi hyvät raportointimahdollisuudet. LAURA Rekrytointi Oy on myös kotimainen toimija, mikä mahdollistaa helpon yhteistyön ja järjestelmän ketterän muokkaamisen käyttöönoton jälkeenkin. Tarjouspyyntöjä pyydettiin myös monelta muulta järjestelmäntoimittajalta, mutta hyvin nopeasti usea karsiutui pois, koska ne eivät pystyneet vastaamaan tarpeeseemme.

Käyttöönottoprojekti sujui loistavasti. Määrittelimme ulkonäköä ja toimintoja LAURA Rekrytointi Oy:n teknisen tiimin kanssa, joka tulkkasi välillä epäselviäkin pyyntöjämme. Meille kerrottiin maltillisesti ja asiantuntevasti, mikä voidaan toteuttaa mitenkin ja näin saimme valita mieleisemme vaihtoehdon. Toiminta oli myös tehokasta ja nopeaa. Asiakaspalvelu toimi hyvin ja toiveemme toteutettiin, jos ne olivat teknisesti mahdollisia. Aktiivinen myyjä vastasi kaikkiin kysymyksiin ja palasi asiaan nopeasti. Saimme halutut ominaisuudet räätälöityä järjestelmään eikä yllättäviä kustannuksia syntynyt.

Olemme olleet tyytyväisiä LAURA™-järjestelmään ja esimiehiltäkin on tullut palautetta järjestelmän helposta käytöstä. Perehdytystä järjestelmän käyttöön ei juurikaan tarvita, vaikka rekrytointilupaprosessikin hoidetaan LAURA™:n kautta. Rekrytointiluvan hyväksynnän jälkeen saamme luotua suoraan työpaikkailmoituksen tästä pohjasta. Lisäksi integraatioiden kautta ilmoitus menee suoraan muihinkin medioihin, eikä enää tarvitse muistaa useita eri kirjautumistunnuksia.

Olemme olleet myös tyytyväisiä yhteydenpitoon vastuumyyjän ja teknisen yhteyshenkilön kanssa: vastinajat ovat olleet nopeita teknisellä puolella käyttöönoton jälkeenkin ja myyjämme kyselee kuulumisia tasaisin väliajoin. Voimme suositella LAURA™-järjestelmää muille, etenkin mikäli rekrytointilupien käsittelyyn tarvitaan jäsentyneisyyttä ja raportointimahdollisuuksia.

Mia Penttinen
Henkilöstöpäällikkö
Ovenia Group Oy