Glaston Logo

LAURA™:n räätälöitävyys on Glastonin mieleen

Riku Malkki Asiakastarinat

Glastonille tuli 2000-luvun alkuvuosina suuri määrä avoimia hakemuksia kirjeitse ja sähköpostilla. Halusimme ottaa käyttöön kevyen ja helppokäyttöisen järjestelmän ko. hakemusten vastaanottoon, säilyttämiseen ja hyödyntämiseen. Myös kohdennettuja rekrytointeja oli tuolloin paljon ja LAURA vaikutti sopivalta ratkaisulta rekrytointiprosessin työkaluksi.

LAURA Rekrytointi Oy:n henkilökunta on asiantuntevaa ja joustavaa, ja saimme erittäin hyvän koulutuksen käyttöönoton tueksi. Järjestelmä on tosin niin helppokäyttöinen, että mitään suurempia ponnisteluja ei ole tarvittu.

Kun halusimme viedä rekrytointien suunnittelu- ja  hyväksyntäprosessin LAURA:an, LAURA Rekrytointi Oy kartoitti tarpeemme ja muokkasi järjestelmää tarpeidemme mukaisesti. Myöhemminkin kaikki muutostyöt ja hienosäädöt ovat sujuneet nopeasti ja joustavasti.

LAURA on selkeä ja helppokäyttöinen järjestelmä, joka on kevyt ottaa käyttöön. Se näyttää olevan muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti monenlaiseen käyttöön. Järjestelmän muokkaaminen on nopeaa ja joustavaa ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Ihailemme LAURA Rekrytointi Oy:n halua ja kykyä reagoida asiakkaan tarpeisiin ja nopeutta muutosten toteuttamisessa.

Stiina Enqvist
HR Director
Glaston Finland Oy