Suomen Yrittäjäopisto - asiantuntijarekrytointi

Laura on Suomen Yrittäjäopistolle toimiva kanava asiantuntijarekrytointiin

Ramona Westersund Asiakastarinat

Suomen Yrittäjäopisto on kokenut ja arvostettu koulutusorganisaatio, joka toteuttaa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa yksilöllisiä ja luovia yrittäjyyden, liiketoiminnan, tuotannollisen ja teknologisen alan koulutus- ja kehittämispalveluita. Laura on ollut hyvä rekrytointikanava Suomen Yrittäjäopistolle asiantuntijarekrytoinneissa.

Valtakunnallinen näkyvyys tärkeää

Suomen Yrittäjäopisto valtakunnallinen aikuiskouluttaja, jonka koulutuksiin osallistuu vuosittain noin 4000 opiskelijaa kymmenillä paikkakunnilla sekä verkossa. Tästä syystä valtakunnallinen näkyvyys on heille tärkeää myös rekrytoinneissa.

Tavoittelemme hakijoita koko Suomen alueelta ja Lauran palvelun kautta ilmoituksille on ollut mahdollista saada näkyvyyttä erittäin laajalla alueella”, kertoo Suomen Yrittäjäopiston henkilöstöpäällikkö Tiina Luoma.

Näkyvyyden lisäksi rekrytointi-ilmoitus on ollut helppo tehdä palvelun kautta, se on helposti ja nopeasti julkaistavissa sekä muokattavissa. Suosittelen Lauran palvelua myös muille rekrytointi-ilmoittelukanavia miettiville”, Luoma jatkaa.

Asiantuntijarekrytointi onnistunut hyvin

Suomen Yrittäjäopistossa työskentelee noin 85 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa asiantuntijaa, jotka työskentelevät yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisen hyväksi. Suomen Yrittäjäopisto hyödyntää Lauran palvelua asiantuntijarekrytointiin, lähinnä kouluttajien hakuihin.

Asiantuntijarekrytoinnit ovat olleet onnistuneita ja hakijoita on tullut hyvin. Olemme tavoittaneet sopivia hakijoita avoimiin tehtäviimme. Tämä on ollut hyvä kanava meille ja jatkamme ehdottomasti yhteistyötä”, kehuu Luoma.

”Asiantuntijarekrytoinnit ovat olleet onnistuneita ja hakijoita on tullut hyvin. Olemme tavoittaneet sopivia hakijoita avoimiin tehtäviimme.”

– Tiina Luoma, henkilöstöpäällikkö, Suomen Yrittäjäopisto

Lue lisää Suomen Yrittäjäopistosta

Suomen Yrittäjäopisto


 

Haluaisitko sinäkin onnistua rekrytoinnissa Lauran palveluiden avulla?

Hyödynnä Lauran laaja valtakunnallinen näkyvyys ja julkaise ilmoitus vaikka heti!

 

Julkaise ilmoitus