Image

Eleganta rekryteringsannonser

Med eleganta rekryteringsannonser lockar du sökande genom att visa upp den bästa sidan av ditt arbetsgivarvarumärke.

Det egna varumärkets uttryck syns även i rekryteringsannonserna.

Rekryteringsannonserna ska se ut som arbetsgivaren. Utseendet på sökandevyn anpassas enligt ditt varumärkesuttryck med avseende på färger, typsnitt, bakgrundsbild och stämningsbild.
Image

Enkel annonsredigerare

Med den lättanvända annonsredigeraren gör du vanliga textformateringar som fetstil, kursiv, länkar, punktlistor, textjusteringar m.m.
Image

Pigga upp annonserna med videor och bilder

Du kan även bädda in bilder och videor i dina rekryteringsannonser. Arbetsgivarens presentationsvideor eller till exempel en stämningsbild av det blivande teamet ger annonserna ny slags livskraft.
Image

En sömlös del av dina karriärsidor

I bästa fall är rekryteringsannonserna en sömlös del av din webbplats. Integrera annonserna på webbplatsen med hjälp av enkel inbäddningskod, mångsidiga annonspuffar eller enkla länkar.
Image

Publicering av annonser på webbplatser för arbetssökande

Det går enkelt att publicera arbetsannonser på inhemska webbplatser för arbetssökande. Du kan publicera rekryteringsannonser i flera kanaler med en publicering: Rekrytointi.com, TE-palvelut, Oikotie, Monster, Duunitori, Euraxess.
Image

Delningsfunktion

Med delningsknappar kan du dela annonsen i dina nätverk på Facebook, Twitter, LinkedIn och WhatsApp, och med en direkt länk nästan var som helst. Med funktionen Berätta för kompis kan du även tipsa kompisar om annonsen per e-post.
Image