5 skäl till varför

6 skäl till varför

LAURA™ -Rekryteringsprogramvara är en rekryterares bästa vän

Image

1. Enkelt rekryteringsverktyg

Tydligt och lättfattligt rekryteringsverktyg

Visste du att du är en superhjälte? Om du så gör en rekrytering per dag eller en per år, organisationen är beroende av dig för att ha framgång! Därför är det extremt viktigt för oss att rekryteringsverktyget är inhemskt, datasäkert, lättfattligt och enkelt att använda. Superhjältar ska kunna koncentrera sig på själva rekryteringen.
läs mer
 

2. Bättre arbetsgivarimage

Rekrytering kampanj för arbetsgivarens image

Inte många utomstående vet hurdan din organisation på riktigt är som arbetsgivare. Därför är det viktigt att visa upp sin arbetsgivarimage också i samband med rekrytering. Hur ser den arbetsgivarimage ut som förmedlas via era rekryteringar?
läs mer
 

3. Bra erfarenhet för sökande

Arbetssökningen som upplevelse

Det krävs varken komplicerade trollkonster eller mystik för att söka jobb. För den arbetssökande räcker det oftast att det är lätt att ansöka och att kommunikationen är tillräcklig. Tänk om du skulle ge de sökande en positiv överraskning genom att till exempel skicka ett sms: “Hej, jag har just skickat ett mejl till dig med inbjudan till intervju, du kan boka en intervjutid som passar dig själv.”
läs mer
 

4. Möjligt att utöka och koppla

Växer med dina behov

Vad vill du med dina rekryteringar nu och framöver? Single Sign-on, anonym rekrytering, rekryteringslov, arbetsplatsvakt, nyinvestering och återtagande, API-gränssnitt för anslutning av till exempel rekryteringsrobot, varumärkeslanserade kandidatpresentationer … av dessa och många andra moduler kan du plocka ihop en helhet som får rekryteringen att löpa!
läs mer
 

5. Du når lätt kompetensen

Stöd och marknadsföring för rekrytering

Vi finns här för dig och det bästa som kan hända under vår arbetsdag är att vi får hjälpa dig med dina rekryteringar. Med hjälp av vår tjänst är det lätt för dig att till exempel starta en effektiv rekryteringskampanj. Ett krux i rutan är allt som behövs för att våra experter ska ta hand om saken. LAURA™-tjänsten ger dig rekryteringsannonsering i en mångfald av kanaler vilket betyder att du lätt når dem som har kompetensen, lokalt och internationellt.
läs mer
 

Vill du göra framgångsrika rekryteringar och hitta rätt personer för rätt jobb? Begär en offert eller presentation, eller utforska funktionerna för rekryteringsprogramvaran.

Järjestelmän muokkaaminen on nopeaa ja joustavaa ja hinta-laatusuhde on kojdallaan. Ihailemme halua ja kykyä reagoida asiakkaan tarpeisiin ja nopeutta muutosten toteuttamisessa.
Stiina Enqvist - Glaston