Image

Näyttävät rekrytointi-ilmoitukset

Näyttävillä rekrytointi-ilmoituksilla houkuttelet hakijat näyttämällä työnantajabrändisi parhaan puolen

Oma brändi-ilme myös rekrytointi-ilmoituksissa

Rekrytointi-ilmoitusten kuuluu olla työnantajan näköisiä. Hakijanäkymän ilme kuten värit, fontti, taustakuva ja fiiliskuva mukautuvat brändi-ilmeeseesi.
Image

Helppo ilmoituseditori

Helppokäyttöisellä ilmoituseditorilla teet tavanomaiset tekstimuotoilut kuten lihavoinnit, kursivoinnit, linkitykset, luettelomerkit, tekstintasaukset jne.
Image

Elävöitä ilmoituksia videoilla ja kuvilla

Rekrytointi-ilmoituksiin voi upottaa myös kuvia ja videoita. Työnantajan esittelyvideot ja vaikkapa fiiliskuva tulevasta tiimistä tuovat ilmoituksiin uudenlaista eloa.
Image

Saumaton osa urasivujasi

Rekrytointi-ilmoitukset ovat parhaimmillaan saumaton osa nettisivujasi. Integroit ilmoitukset verkkosivuille helppokäyttöisen upotuskoodin, monipuolisen ilmoitussyötteen tai helpon linkityksen avulla
Image

Ilmoitusten julkaisu työnhakusivustoille

Työpaikkailmoitusten julkaisu kotimaisiin työnhakusivustoihin onnistuu näppärästi. Rekrytointi-ilmoitukset saa yhdellä julkaisulla moneen kanavaan: Rekrytointi.com, TE-palvelut, Oikotie, Monster, Duunitori, Euraxess.
Image

Jakotoiminto

Jakopainikkeilla ilmoituksen voi jakaa omiin verkostoihin Facebookiin, Twitteriin ja LinkedIniin ja WhatsAppiin sekä suoralla linkillä melkein mihin tahansa. Kerro kaverille -toiminnolla ilmoituksen voi vinkata kaverille myös sähköpostilla.
Image

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy
Image