Image

Hakijaviestintä

Nopeatempoinen ja oikea-aikainen hakijaviestintä on avain positiiviseen hakijakokemukseen ja työnantajakuvaan. LAURA™ -rekrytointijärjestelmällä hakijaviestintä on helppoa!

Fiksu automatiikka avustaa hakijaviestinnässä

Fiksu automatiikka jättää riittävät ohjakset käyttäjille. Järjestelmän ehdottaman automaattiviestin hyväksyminen onnistuu helposti nappia painamalla, ja viestiä voi myös muokata ennen lähetystä. Automaattisen viestin voi myös jättää lähettämättä.
Image

Automatisoitu hakijaviestintä

Nopeatempoinen, oikea-aikainen ja vaivaton hakijaviestintä onnistuu fiksun automatiikan avulla. Mitä jos järjestelmä ehdottaa esimerkiksi haastattelukutsun lähettämistä, kun siirrät hakemuksen “Kutsutaan haastatteluun”-vaiheeseen? Tai miten olisi vaikka “Ei kiitos”-viesti saman tien, kun päätät hylätä hakijan?
Image

Ajastettu hakijaviestintä

Tietyissä tilanteissa hakijaviestit on fiksua ajastaa. Esimerkiksi hylkäysviestillä ei tarvitse pahoittaa hakijoiden mieltä juuri ennen viikonloppua tai juhlapyhiä, kun viestin voi ajastaa seuraavaan arkipäivään. Yövirkku rekrytoija voi puolestaan ajastaa viestit vaikka seuraavaan aamuun.

Image

Suorat viestit yksittäiselle hakijalle

Suoralla viestillä voi hoitaa esimeriksi lisätietopyyntöjen lähettämisen yksittäiselle hakijalle.
Image

Ryhmäviestit useammalle hakijalle

Jotkut viestit on fiksua lähettää massaviestinä usealle hakijalle. Esimerkiksi rekrytointiprosessin viivästymisestä voi laittaa väliaikatiedon kaikille hakijoille yhdellä lähetyksellä.
Image

Automaattinen “Kiitos hakemuksestasi”-viesti

Hakijalle lähtee “Kiitos hakemuksestasi”-viesti, kun hakemus on vastaanotettu. Kiitosviestejä voi laatia tarvittaessa erilaisia, esimerkiksi kesätyörekrytointeihin oma personoitu viestinsä.
Image

Ilmoitus hakuajan päättymisestä

Hakuajan päättymisen jälkeen hakija odottaa, miten hakemukselle käy. Tiedonjanoa voi tyydyttää myös automaattiviesteillä. Miten olisi esimerkiksi seuraavanlainen automaattiviesti? “Hei, hakuaika hakemaasi tehtävään on nyt päättynyt, ja käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian”.
Image

Viestien personointi älykkäillä tägeillä

Automaatti- ja ryhmäviestejä saa personoitua älykkäiden tägien avulla. Käyttämällä älykkäitä tägejä kutakin hakijaa voi tervehtiä hänen omalla nimellään jopa massaviesteissä.
Image

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy
Image