Image

Hakemusten käsittely

Olennaisinta on, että löydät parhaan hakijan ja tarjoat kaikille hakijoille positiivisen hakijakokemuksen.

Rekrytoijan merkinnät, hakijaviestintä ja koonti

Hakemusten lajittelu, luokittelu, kommentointi, hakijaviestintä ja koonti toimivat työvälineinä, kun etsit parasta hakijaa ja luot positiivista työnantajakuvaa kaikille hakeneille.
Image

Statusmerkinnät

Statusten avulla näet, missä vaiheessa kukin hakija on. Lisäksi statukset toimivat automaatiopisteinä hakijaviestinnässä, sillä voit sitoa haluamiisi statuksiin viestiautomatiikkaa. Miten olisi esimerkiksi haastattelukutsun lähetys, kun statukseksi vaihdetaan “Kutsutaan haastatteluun”? Yksinkertaista, mutta näppärää, eikö vain?
Image

Tähtiluokitus- ja chat-tyyppinen kommenttityökalu

Hakijoiden ryhmittely esim. soveltuvuuden perusteella onnistuu tähtiluokituksella. Jos rekrytointiin osallistuu useampi henkilö, kukin voi antaa oman tähtiluokituksensa ja kommenttinsa.
Image

Tägäys

Tägipilveä voit käyttää esimerkiksi osaamis- ja pätevyysmerkintöjen merkitsemiseen. Tägien avulla löydät hopeasijallekin päässeet hakijat Talent Poolista myös jälkikäteen.
Image

Muut luokitukset ja kommenttimerkinnät

Soveltuvuus, kelpoisuus, erilaiset tarkistusmerkinnät, haastattelumuistiinpanot… rekrytoijan merkintöjä on mahdollista laajentaa tarpeen mukaan.
Image

Hakemusten automaattinen poistuminen

Hakemukset säilyvät järjestelmässä sovitun ajan, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti. Säilyttämällä hakemuksia vain tarvittavan ajan varmistat, että rekrytointi on sopusoinnussa EU tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n kanssa.
Image

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy
Image