uusi työnhakutapa

Uusi työnhakutapa mahdollistaa yhä helpomman hakuprosessin LAURA™-asiakkaidemme työnhakijoille

Ramona Westersund Hakijakokemus, Rekrytointi, Tuoteuutiset, Tuoteuutiset työnantajalle, Työnantajakuva

Mutkaton ja tarkoituksenmukainen työnhaku kuuluu rekrytointiin aivan alusta alkaen ja siihen olemme aina panostaneet LAURA™-rekrytointijärjestelmässä: Työnhaku onnistuu ilman tunnuksia, ja hakija voi hyödyntää halutessaan myös aiempaa hakemustaan uuden hakemuksen pohjana. Syksyllä 2020 julkaistu uusi työnhakutapa mahdollistaa yhä helpomman hakuprosessin LAURA™-asiakkaidemme työnhakijoille.

Uusi työnhakutapa

Työnhaku on nyt helpompaa ja nopeampaa, kun erilaiset vaihtoehdot hakemuksen jättämiseen näytetään hakemuslomakkeella entistä selkeämmin. Nyt LAURA™-asiakkaidemme työnhakijat voivat nopeuttaa työnhakua myös hyödyntämällä Rekrytointi.com Osaajapankkiin luotua osaajaprofiilia hakemuksensa pohjana.

Yli 150 000 osaajalla on jo osaajaprofiili, jolla he voivat hakea LAURA™-asiakkaidemme työpaikkoja! Hakulomakkeille täytettävien tietojen määrä vähenee ja hakuprosessi helpottuu huomattavasti, mikä vaikuttaa positiivisesti hakijakokemukseen ja työnantajakuvaan. Uuden työnhakutavan avulla haluamme tukea asiakkaitamme rekrytoinneissa ja parhaiden osaajien löytämisessä.

Uusi työnhakutapa nopeuttaa hakemuksen jättöä!

Palvelukokonaisuudessamme myös muita uudistuksia helpottamassa osaajien ja työnantajien kohtaamista

Rekrytointi.com-työnhakupalveluun on lisätty Hae Osaajapankin profiililla -badge niihin työpaikkailmoituksiin, joissa osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana on mahdollista. Nämä työpaikat on kerätty Hae helposti -sivuillemme, josta työnhakijat näkevät siis suoraan ne ilmoitukset, joihin heidän on mahdollista hakea osaajaprofiilin avulla. LAURA™-asiakkaamme, jotka julkaisevat työpaikkailmoituksensa Rekrytointi.comissa saavat siis tätäkin kautta lisää positiivista työnantajanäkyvyyttä.

Rekrytointi.com Osaajapankki tarjoaa käyttäjilleen myös ehdotuksia avoimista työpaikoista, jotka on siivilöity osaajalle hänen osaajaprofiilinsa perusteella. Lue lisää työpaikkojen tekoälypohjaisesta suosittelusta.

Rekrytointi.com Osaajapankki

Mitä jos paras ja osaavin työnhakija löytyisikin, ennen kuin ehdit edes julkaista rekrytointia? Sen sijaan, että käytät tuhansia euroja rekrytoinnin markkinointiin useissa eri kanavissa, sinulla on mahdollisuus löytää osaaja suoraan Rekrytointi.com Osaajapankista.

Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen suurin osaajapankki. Palvelussa on tällä hetkellä jo yli 150 000 osaajaprofiilia.

Haluatko sinäkin helpottaa teistä kiinnostuneiden osaajien työnhakua ja parantaa samalla työnantajakuvaa?

Tutustu LAURA™-palveluun ja ota yhteyttä! Keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.