logo valio

Valion kokemuksia LAURA™:n käytöstä

Riku Malkki Ajankohtaista, Referenssejä

Kaikki valiolaiset ovat merkittäviä tekijöitä tuotteen matkalla kuluttajan ruokapöytään.

Marjo Mattila, Henkilöstöpäällikkö, Valio

Valio otti LAURA™ -rekrytointijärjestelmän käyttöön vuoden 2003 alussa.
Marjo vastaa Valion rekrytointiprosessista ja on ollut mukana alusta lähtien.

”Alunperin otimme Lauran käyttöön helpottamaan kesätyöpaikka-hakemusnippujen käsittelyä. Lomake räätälöitiin aluksi meidän haluamillamme muutoksilla, ja tällä hetkellä meillä on jo käytössä kolme erilaista lomakepohjaa.”

Helpottaa ja nopeuttaa

”Käytämme Lauraa aina, kun meillä on ulkopuolinen haku. Aikaa säästyy ja paperipinojen käsittely on lähes poistunut. Kaiken kaikkiaan prosessi pysyy paremmin koossa. Suurin ja myös hakijoille näkyvin muutos on prosessin nopeutunut aikataulu.

”Hakuajan päätyttyä lähetän sähköpostilla koontilistan linkin rekrytoivalle esimiehelle. Hän pääsee sen kautta käsittelemään kaikki tulleet hakemukset ja hänen työnsä helpottuu oleellisesti.”

Myös hakijat tyytyväisiä

”Laura on helppokäyttöinen ja edullinen järjestelmä. Sitä on yksinkertaista käyttää, se helpottaa käytännön työtä ja suuriakin hakemusmassoja saa hyvin käsiteltyä. Ennen kaikkea: myös hakijoiden arvostama palaute hakuprosessin päättymisestä on helppo ja nopea lähettää. Hakijoilta tulee joka kerta tästä kiitosta ja positiivista palautteita meillepäin, joten olemme siis molemmat tyytyväisiä.”

www.valio.fi