suorahaku

LAURA™ apuna Digipool International Oy:n suorahauissa

LAURA Rekrytointi Oy Referenssejä

Suorahakuyritys Digipool International Oy on ottanut LAURA™n avukseen suorahakuihin. Kandidaattikannan ylläpito ja hakutoiminnot onnistuvat LAURA™ssa helposti. Olennaista on myös asiakkaiden toimeksiantojen helppo hallinnointi LAURA™n sisällä. Digipool International Oy:n asiakkaille LAURA™ näkyy kandidaattien esittelyn kautta. ”Asiakkaat pääsevät tutustumaan ehdotettuihin osaajiin helposti ja tietoturvallisesti LAURA™n jaetun kandidaattilistan kautta”, kertoo Hermann Alatalo Digipool International Oy:stä.

Suorahakua Digipoolin tapaan

Monet esimiehet haluavat olla mukana rekrytointiprosessissa alusta loppuun, laatia työpaikkailmoituksen, vastata hakuaikana kiinnostuneiden kysymyksiin, lukea henkilökohtaisesti läpi kaikki hakemukset ja haastatella mahdollisimman monta kandidaattia. Näin toimien ei pyrkimyksistä huolimatta voida taata parasta mahdollista lopputulosta, mutta varmaa on, että aikaa menee runsaasti. Digipool voi toimittaa halutun määrän hakijaprofiileja huomattavasti nopeammassa aikataulussa etsimällä kandit omista lähteistään ilman työpaikkailmoitusta. Asiakas pääsee tutustumaan muutaman esihaastatellun ja kiinnostusta osoittaneen kandin hakijaprofiiliin, Digipoolin laatimaan luonnehdintaan sekä tekoälyn kandeista tekemään analyysiin ja voi keskittyä haastatteluihin. Karsintavaihe on jo tehty Digipoolin toimesta.

Kiristyvässä kilpailussa on myös otettava huomioon, että tietynlaisiin tehtäviin on verraten vaikeaa löytää ehdokkaita aktiivisesti työtä hakevien ja työpaikkailmoittelua seuraavien osaajien joukosta. Tällöin ilmoittelu ei välttämättä johda mihinkään ja aikaa menee hukkaan vielä edellistä esimerkkiä enemmän.

Digipoolin tavat toimia erilaisissa toimeksiannoissa määrittyvät sen mukaan mitä asiakas haluaa, minkälaista osaajaa etsitään, mikä on aikataulu ja budjetti. Jos esimerkiksi budjetti on pieni ja aikataulu tiukka, on silti mahdollista vetää prosessi nopealla tavalla läpi ilman, että laatu kärsii. 

Paras tapa sitouttaa meidät Digipoolissa tekemään työmme hyvin on sopia toimeksiannosta yksinoikeuksin. Vastavuoroisesti annamme silloin kuuden kuukauden mittaisen takuun toistaiseksi voimassa oleville työsuhteille. Se tarkoittaa, että löytämämme henkilön työsuhteen syystä tai toisesta keskeytyessä koeajalla sitoudumme etsimään uuden osaajan ilman lisäkustannuksia.

Oleellista on huomioida, että Digipoolin tarjoama suorahaku ei ole vain tietyn organisaatiotason tehtäviä varten vaan konsepti on hyödynnettävissä laaja-alaisesti. Tärkeintä on, että asiakas saa tehtäviinsä soveltuvimmat osaajat ja on tyytyväinen saamaansa palveluun.

Digipool käsittelee kandiensa tietoja LAURA™ -rekrytointijärjestelmässä, jonka kautta ne toimitetaan myös asiakkaalle. On tärkeää, että henkilötietoja sisältäviä CV:itä ei lähetetä esimerkiksi suojaamattoman sähköpostiviestin liitteenä.

Asiakkaat pääsevät tutustumaan ehdotettuihin osaajiin helposti ja tietoturvallisesti LAURA™n jaetun kandidaattilistan kautta.

Hermann Alatalo, Recruiter, Headhunter, Director, Digipool International Oy

Digipool International Oy on suomalainen, kansainvälishenkinen suorahaku- ja rekrytointipalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2020. Digipool toimii ketterästi ja asiakaslähtöisesti ja on erikoistunut suomalaisiin ja kansainvälisiin ICT- ja digiosaajiin. Multikulttuurisessa työyhteisössä toimii 6 innokasta ja näytönhaluista asiantuntijaa. Työnhakijoiden haastattelut voidaan toteuttaa viidellä eri äidinkielellä sekä luonnollisesti myös englanniksi, joka on kaikkien digipoolilaisten hyvä kakkoskieli.