Kotimaisuus, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus ETOLA-yhtiöiden kriteereinä rekrytointijärjestelmän valinnassa

Kalle Ketonen Referenssejä

Etola-yhtiöt otti LAURA™-palvelun käyttöön vuonna 2011. Mitkä olivat tärkeimpiä kriteerejä rekrytointijärjestelmän valinnassa? Miten rekrytointien arki on sujunut sen jälkeen, kun LAURA™-rekrytointijärjestelmä otettiin käyttöön? ETOLA Oy:n henkilöstöpäällikkö Mari Mikkonen kertoo seuraavassa Etola-yhtiöiden kokemuksia.

Otimme LAURA™-palvelun käyttöön vuonna 2011 helpottamaan rekrytointeja niin HR:n, esimiesten kuin työnhakijankin näkökulmasta. Isona suomalaisena konsernina meillä on toimintaa eri yhtiöissä ja valtakunnallisesti ympäri Suomen. Rekrytointijärjestelmän valinnassa pidimme tärkeänä kotimaisuutta sekä järjestelmän helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta.

LAURA™ on tuonut helpotusta rekrytointeihin sijainnista riippumatta. Aikaisempaan manuaaliseen sähköpostihakemuksien käsittelyyn verrattuna hakemuksien käsittely on helpottunut valtavasti.

LAURA™ on erittäin käyttäjäystävällinen ohjelma. Käyttäjiä meillä on LAURA™:ssa lähemmäs 100 ja palaute ohjelman käytöstä on ollut pääosin pelkästään positiivista.”
– Mari Mikkonen, henkilöstöpäällikkö, Etola Oy,

Avoimia työpaikkoja meillä on vuositasolla reilu 50 kpl ja lisäksi meille voi hakea urapolkuohjelmaan tai jättää ihan vain avoimen hakemuksen. Kaikki tämä on helpompaa LAURA™:n ansiosta.

LAURA™ on erittäin käyttäjäystävällinen ohjelma. Käyttäjiä meillä on LAURA™:ssa lähemmäs 100 ja palaute ohjelman käytöstä on ollut pääosin pelkästään positiivista. Ohjelman käyttöönotto sujui myös erittäin hyvin ja aina on tuesta saanut tarvittaessa apua. LAURA™ kehittyy koko ajan ja mm. tärkeitä integraatioita on tehty ohjelmaan vuosien varrella.

Äärettömän tärkeä ominaisuus ohjelmassa on myös mahdollisuus vastata massana hakijoille rekrytoinnin kulusta. Pidän erittäin tärkeänä yrityskuvan kannalta, että kaikki hakijat saavat viestiä rekrytoinnin kulusta.

Suosittelen lämpimästi LAURA™-palvelua, mikäli yritys haluaa helppo käyttöisen mutta toimivan ohjelman helpottamaan rekrytointiarkea.


Kirjoittaja Mari Mikkonen on Etola Oy:n henkilöstöpäällikkö. Etola-yhtiöt on suomalainen yritysryhmä, jonka toimialoja ovat teollisuustuotteet ja tarvikkeet, rakennustarvikkeet, venetarvikkeet ja kodintuotteet. Konserniyhtiö on perustettu 1932, ja yhtiössä työskentelee 1500 henkilöä.

Lähde: Etola-yhtiöt