HOAS on erittäin tyytyväinen LAURA™-järjestelmään

Maria Hekkonen Ajankohtaista, Referenssejä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö (HOAS) on käyttänyt LAURA™-järjestelmää rekrytoinnin apuna jo vuodesta 2013 lähtien. HOASin edustaja tutustui LAURA™-järjestelmän toimintoihin messuilla ja hankintapäätös syntyi nopeasti. Rekrytointijärjestelmän käyttöönotto sujui ongelmitta, sillä rekrytointiprosessin kulku oli valmiiksi mietitty.

HOASin rekrytointien pääpaino on kesätöissä, mutta muitakin rekrytointeja tulee säännöllisesti. Avoimien työpaikkojen määrä ei ole kovin suuri, mutta LAURA™-järjestelmä on ollut HR-toimintojen tärkeä apulainen helpottaen hakemusten käsittelyä sekä esimiesten mukaan ottamista rekrytointien hoitoon. LAURA™-järjestelmä on auttanut myös olennaisesti rekrytointien hallinnassa ja seurannassa.

LAURA-rekrytointijärjestelmä on helpottanut ja nopeuttanut rekrytointiprosessiamme merkittävästi. Olemme siihen erittäin tyytyväisiä. – Riitta Sorjonen, HR Manager | HOAS

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö (HOAS) tarjoaa opiskelijoille edullisia vuokra-asuntoja. HOASilla työskentelee vakinaisesti yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, vuokraamisen, isännöinnin, rakennuttamisen ja taloushallinnon ammattilaista.

Lähde HOAS