Digirekrytoinnin LAURA™-päivä

Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivä

Image

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä 2022

Vuoden tärkein digirekrytapahtuma LAURA-päivä 2022 on nyt takana! Virtuaalitapahtumana järjestetyssä LAURA-päivässä oli mukana lähes 350 rekrytoinnin ja HR:n ammattilaista.

Iso kiitos kaikille osallistujille, nähdään ensi vuonna LAURA™-päivässä 2023! 💙

LAURA-päivä

LAURA™-päivä 2022 tarjosi osallistujille oivan mahdollisuuden tutustua rekrytoinnin uusiin trendeihin sekä kuulla vinkkejä rekrytointiin, rekrytointimarkkinointiin ja osaajien tavoittamiseen mielenkiintoisten asiantuntijapuheenvuorojen ja esimerkkien kautta:

LAURA Rekrytointi Oy:n toimitusjohtaja Ismo Kurri käänsi katseet hetkeksi vielä vuoteen 2021, jolloin myös LAURA™ kehittyi merkittävästi: API-rajapinta, ajanvarauskalenteri & hakijakokemusmittaus auttavat rekrytoijaa arjessa. LAURA™:ssa tehtiin 28 000 rekrytointia!

LAURA™ tuotepäällikkö Marko Siren perusteli vakuuttavasti, miksi LAURA™ on rekrytoijan paras kaveri ja kertoi uudistuneen rekryjärjestelmän ominaisuuksista: LAURA™:sta löydät palvelut täydelliseen rekrytointiin!

Tuusulan kunnan henkilöstönkehittäjä Sinikka Aho kertoi, miksi ja miten rekrytointilupa uudistui Tuusulassa sekä jakoi kokemuksia sähköisen rekrytointiluvan hyödyntämisestä: käyttö sujuvoittaa ja nopeuttaa lupaprosessia.

Perustavan henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä antoi osallistujille hyvät ainekset työnantajakuvan kehittämiseen: pidä ihmisistä hyvää huolta, anna realistinen kuva organisaatiostanne ja mahdollista henkilökohtaiset kasvutarinat.

Rekrytointi.com-palvelun tuotepäällikkö Sirpa Talka jakoi mielenkiintoista faktaa työpaikkojen kohdistamisesta ja osaajien tavoittamisesta eri kanavissa. Osaavista tekijöistä on pulaa monella alalla, joten työpaikkojen kohdistaminen oikealle yleisölle on tärkeää.

Keusoten (Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä) voimakaksikko, rekrytoinnin asiantuntijat Sanna Toivola-Järvinen ja Sandra Miskala antoivat hyviä vinkkejä sijaisvälityksen hoitamiseen - LAURA™ apuna tietenkin! Tehokas sijaisvälitys auttaa vastaamaan ad-hoc sijaistarpeisiin ja tuo myös kustannussäästöjä.

LAURA™ tuotepäällikkö Marko Siren kertoi, miksi hakijakokemusta pitää mitata ja paljasti yhdessä Ismo Kurri kanssa hyvän hakijakokemuksen menestysreseptin: rekrytointiprosessin selkeys & nopeus, kommunikointi hakijoille sekä hakemisen helppous.

Helsingin kaupungin työvoimasuunnittelija Harri Laurell sai kiitosta puheenvuorostaan, miten hakijan sitoutuminen ja motivoituminen tehtävään varmistetaan: Selvitä hakijan kanssa YHDESSÄ onko tehtävä sopiva hänelle. Auta oikeilla kysymyksillä ja aiheilla, jotta tunnistat ne seikat, jotka vetävät hakijaa puoleensa.

Tarkempia nostoja LAURA™-päivän 2022 puheenvuoroista ja päivän tunnelmia löydät Twitteristä #LAURApäivä.