Digirekrytoinnin LAURA™-päivä

Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivä

Image

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä 2023

Rekrytoinnin ja HR:n ykköstapahtumaa – Digirekrytoinnin LAURA™-päivää 2023 – vietetään Lauran nimipäivänä keskiviikkona 18.1.2023 klo 9 - 15.

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä tarjoaa rekrytointien ja HR:n parissa työskenteleville ammattilaisille loistavan mahdollisuuden tutustua rekrytoinnin uusimpiin trendeihin. Kuulet tapahtumassa mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. seuraavista aiheista:

  • Miten hoitaa rekrytointi sujuvasti?
  • Miten onnistua työnantajakuvassa?
  • Miten luoda hyvä hakijakokemus?
  • Miten hyödyntää suorahakua ja verkostoja hakijoiden tavoittamiseen?
  • Miten tarkistaa suosittelijatiedot modernilla tavalla?
  • Millainen on rekrytoinnin tulevaisuus?
  • Mitä uutta on luvassa LAURA-rekrytointijärjestelmään?
  • Miten rekrytointimarkkinointia kannattaa hyödyntää nykypäivänä?

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähiviikkoina.

Vinkkejä, oivalluksia ja parhaita käytäntöjä rekrytointeihin saat mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi myös verkostoitumalla tapahtumassa muiden osallistujien ja järjestäjien kanssa.

Tapahtuman juontaa yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointivaikuttajista Saana Rossi. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisena, joten osallistumaan pääset näppärästi mistä päin maailmaa tahansa. Osallistua voit siis vaikka rennosti kotisohvalta tai ryhdikkäästi toimistolta - sijainnista riippumatta.

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen LAURA™-päivään on nyt käynnissä!

Varmista paikkasi vuoden tärkeimmässä tapahtumassa ilmoittautumalla mukaan! Muista merkata päivä myös kalenteriisi ja vinkkaa myös kollegallesi tapahtumasta!

Viime vuoden LAURA™-päivän 2022 tunnelmia löydät Twitteristä #LAURApäivä.


Ilmoittaudu LAURA™-päivään 2023

Haluatko sinä ilmoittautua puhujaksi tai näytteilleasettajaksi LAURA™-päivään 2023?

Haluatko tulla esiintymään kanssamme vuoden 2023 LAURA™-päivään sekä jakaa vinkkisi rekrytointien kehittämiseen HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisille? Ilmoittaudu puhujaksi ja kerro aiheestasi lisää!

LAURA™-päivän näytteilleasettajana pääset esittelemään organisaatiotanne, asiantuntemustanne ja palveluitanne sadoille rekrytoinnin ja HR:n ammattilaisille. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu näytteilleasettajaksi!

Save the date - Digirekrytoinnin LAURA™-päivä