Digirekrytoinnin LAURA™-päivä

Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivä

Image

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä 2023Vuoden tärkein digirekrytapahtuma LAURA™-päivä 2023 on nyt vietetty! Virtuaalitapahtumana järjestetyssä LAURA™-päivässä oli mukana ennätysyleisö HR- ja rekrytointiammattilaisia.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille, nähdään ensi vuonna LAURA™-päivässä 18.1.2024! 💙

Tapahtuman aikana kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. seuraavista aihepiireistä:

  • LAURA Rekrytointi Oy:n toimitusjohtaja Ismo Kurrin katsaus vuoteen 2022. Miten viimeaikaiset tapahtumat (suurimpina covid-19 ja Ukrainan sota) on vaikuttaneet rekrytointiin ja työelämään?
  • LAURA™ tuotepäällikkö Marko Siren esitteli LAURA™-rekrytointijärjestelmän ajankohtaisia uutisia ja käyttövinkkejä.
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulun suhdepäällikkö Jukka Väyrynen kertoi kansainvälisten opiskelijoiden osaamisesta ja heidän hyödyntämisestä Suomen työmarkkinoilla.
  • Tuotepäällikkö Marko Siren haastatteli LUT-yliopiston rekrytointi- ja HR-asiantuntijoina toimivia Laura Valkosta, Ulla Iivosta, Virpi Ristimäkeä ja Mari Klemiä tiimityön sekä verkostojen voimasta rekrytoinneissa.
  • Refapp-palvelun maajohtaja Johnny Lehtinen esitteli, miten työnhakijan referenssien tarkistaminen onnistuu modernilla tavalla.
  • Rekrytointi.com tuotepäällikkö  Jonne Laiho ja myyntipäällikkö Irina Karppinen kertoivat, miten Rekrytointi.com-palvelun uudistukset tukevat nykypäivän rekrytointimarkkinointia ja osaajien tavoittamista.
  • Tuotepäällikkö Marko Siren haastetteli Havu Gaming Oy:n toimitusjohtajaa Lasse Salmista siitä, miten Havu Gaming hyödyntää suorahakuja ja eri verkostoja e-pelaajien rekrytoinneissa.
  • HR- ja rekrytointivaikuttaja, puhuja, kirjailija ja hallitusammattilainen sekä LAURA™-päivän juontajana toiminut Saana Rossi kertoi päätöspuheenvuorossaan, miltä näyttää rekrytoinnin tulevaisuus.

Jos haluamme houkutella osaamista, avaamme ovet sepposen selälleen, levitämme punaisen maton sisälle asti ja lukitsemme takaoven! Älkää päästäkö osaajia livahtamaan läpivedolla.

Tarkempia nostoja LAURA™-päivän puheenvuoroista ja päivän tunnelmia löydät Twitteristä #LAURApäivä.

Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille on myös lähetetty tallenteet LAURA™-päivästä 2023. Mikäli tallenneviesti ei ole tavoittanut sivua tai et ollut ilmoittauneiden joukossa ja haluat päästä katsomaan tallenteita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: info@rekrytointi.com.