Digirekrytoinnin LAURA™-päivä

Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivä

Image

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä 29.1.2021 klo 9-15

Tervetuloa uudistuneeseen Digirekrytoinnin LAURA™-päivään kuulemaan rekrytoinnin uusista tuulista! Vuosi 2020 on muuttanut työelämää kenties pysyvästi, ja muutoksen tuulet ovat kohdistuneet myös rekrytointiin. Kulunut vuosi on ollut monella tavalla rekrytointiprosessien kehittämisen aikaa, ja rekrytoijien, HR-asiantuntijoiden ja johdon merkitys on kasvanut entisestään rekrytointien onnistumisessa ja muutoksissa.

Rekrytoinnin ja HR:n asiantuntijoille ja johdolle tarkoitettu Digirekrytoinnin LAURA™-päivä keskittyy tällä kertaa rekrytointien kehittämiseen. Teeman ympärille rakentuva ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia oivalluksia ja vinkkejä, onpa kyseessä suuret suunnitelmat tai käytännön rekrytointityön kehittäminen:

  • Katse eteenpäin ja mitä mahdollisuuksia kulunut vuosi on tuonut rekrytointeihin
  • LAURA™-rekrytointijärjestelmä ja sen uudet ominaisuudet apuna käytännön rekrytointityössä
  • Mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä parhaita käytäntöjä ja käyttövinkkejä
  • Rekrytoinnin kattava työkalupakki, rekrytointi-ilmoittelu ja osaajat saman katon alla. Miksi mennä merta edemmäksi rekrytoimaan, kun osaajat ovat jo kulman takana?
  • Verkostoitumista ohjatusti ja vapaamuotoisesti

Tule mukaan seuraamaan mielenkiintoisia esityksiä, verkostoitumaan ja vaikuttamaan palvelujemme kehitykseen! Osallistumaan pääset etänä vaikka kotitoimistosi sohvalta! Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Kun ilmoittaudut nyt, niin ehdit vielä ehdottaa aiheita tai puhujia tapahtumaan. Laita päivä kalenteriisi ja kutsu myös kollegasi mukaan!

Ilmoittaudu mukaan nyt, niin varmistat parhaat paikat Digirekrytoinnin LAURA-päivässä!

Tilaisuus on maksuton.

(Ilmoittauduthan viimeistään 25.1.2021)

Ilmoittaudu