WSP Finland Oy

LVIA -asiantuntija

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.06.2024, 23:59
  • 10.06.2024, 23:59

LVIA -asiantuntija

LVIA -asiantuntija, WSP Finland Oy, Jyväskylä

Haemme Jyväskylän yksikköömme ammattitaitoista ja kokenutta,

LVIA-asiantuntijaa

Monipuoliset työtehtävät

Työ sisältää konsultointi- valvoja- ja asiantuntijatehtäviä uudis- ja korjausrakennushankkeissa. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden rakennuttajakonsulttien sekä hankeorganisaatioiden ja viranomaisten kanssa.

Osallistut rakennushankkeiden talotekniikan ohjaukseen ja valvontaan hankkeen suunnitteluvaiheesta aina takuuvaiheeseen saakka.

Vaatimuksena tehtävään on riittävä tekninen osaamistaso ja pätevyysvaatimusten täyttyminen sekä innostus taloteknisen asiantuntijuuden, rakennuttamisen ja valvontatoiminnan kehittämiseen WSP Finland Oy:ssä.

Uuden henkilön toimipiste on Jyväskylässä. Työtä pystyy tehdä joustavasti etänä hybridimallin mukaisesti.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

– Tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (esim. teknikko-, insinööri- tai DI)

– Osaamista ja kokemusta alan työtehtävistä rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoinnin parissa. Eduksi katsomme jos sinulla on sähkötekniikan osaamista

– Suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista


Lisäksi arvostamme hankkimiasi alan pätevyyksiä ja tarvittaessa tuemme niiden suorittamista

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden oppia ja kehittyä kasvavassa huipputiimissä osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parissa

– Puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet

– Kilpailukykyiset työsuhde-edut (esimerkkejä tarjoamistamme eduista ovat laajat työterveyshuollon palvelut, monipuoliset vakuutukset, lounasetu, toimiston välipalatarjoilu, sekä työsuhdepolkupyörä ja yhteiset virkistyspäivät) sekä

– Mahdollisuuden monialaiseen työskentelyyn.

– Erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

– Katso täältä miksi valita WSP! (https://www.wsp.com/fi-fi/toihin-meille/miksi-valita-wsp)

Kiinnostuitko? Tule mukaan tiimiimme!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 10.6.2024 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Esa Visuri sähköpostilla etunimi.sukunimi@wsp.com

Rekrytoinnin aikataulusta:

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä 30.6.2024 mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan valittavan henkilön tarpeet huomioiden.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 850 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 66 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa (tilanne Q4/2023). Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

Seuraa meitä WSP Finland (LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/748224)), WSPFinland (Facebook) (https://www.facebook.com/search/top?q=wsp%20finland%22%20%5Ct%20%22_blank)tai @lifeatwspfinland (Instagram) (https://www.instagram.com/lifeatwspfinland/)saadaksesi tarkemman käsityksen liiketoiminnastamme ja siitä, miltä työpäiväsi voisi näyttää työntekijänämme.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Karoliina Berggren, karoliina.berggren@wsp.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: