WorkPower Oy

Sähköasentaja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sähköasentaja

Sähköasentaja, WorkPower Oy, Jyväskylä

Etsimme sähköasentajia erilaisille työmaille Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle.

Työtehtävät:

Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työkohteina voivat olla mm. asuinrakennukset sekä liike- ja toimitilat. Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi kaapelointi, pistorasioiden asennukset, valaisimien asennukset, keskusten kytkennät, vanhojen sähköjen purku ja muut sähköasentajan toimenkuvaan liittyvät tehtävät. Työ vaatii sähköasentajan perustutkintoa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Tarjoamme:

Kauttamme saat käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus tässä tehtävässä muodostuu Sähköasennusalan TES:in mukaisesti, kokemuksesi huomioiden.

Toivomme:

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto ja kykenet työskentelemään myös tiimissä. Voimassa oleva tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen sekä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kerrothan hakiessasi lyhyesti mitä työtehtäviä olet aikaisemmin tehnyt.

Yhteystiedot (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: sähköasentaja, sähköala, rakennus, Keski-Suomi, Jyväskylä

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: