WorkPower Oy

Kunnossapitoasentaja liikkuvaan työhön

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Kunnossapitoasentaja liikkuvaan työhön

Kunnossapitoasentaja liikkuvaan työhön, WorkPower Oy, Vantaa

Kiinnostavatko kunnossapidon monipuoliset työtehtävät? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden sähköasennusten parista?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tokap Service Oy:lle kunnossapitoasentajaa liikkuvaan työhön teollisuuden sähkökunnossapitoon pääkaupunkiseudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vuonna 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tällä hetkellä Tokap Servicellä työskentelee noin 25 kunnossapidon ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi vietät sekä liikkuvissa huoltotehtävissä pääkaupunkiseudulla elintarviketeollisuuden kunnossapidon parissa, että Vantaan Ilolassa sijaitsevalla huoltohallilla. Työpäiväsi sisältävät erilaisia kunnossapitoon liittyviä sähkö-, automaatio- ja mekaanisia asennuksia sekä huoltotöitä. Itsenäisesti ja yhdessä kunnossapitotiimin kanssa teet mm. tuotantolaitteistojen häiriönpoistoja, vikakorjauksia, ennakkohuoltoja sekä tilaustöitä varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työsuhde on kokopäiväinen, ja viikoittainen työaikasi on maanantaista perjantaihin 40h. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöihin tai viikonlopputöihin. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

      Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja)
      Kokemusta sähköpuolen kunnossapitotöistä
      Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
      Valmiutta 2-vuorotyöhön, mutta myös yhdessä vuorossa työskentely onnistuu

Tarjoamme sinulle

Tokap Service Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten kunnossapidon tehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, ja voit vaikuttaa omalla toiveellasi työpisteeseesi sekä työvuoroihisi. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Tokap Service Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan. Tällöin saat käyttöösi myös yritykset reilut työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä työterveyshuollon.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Service Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, asentaja, huoltoasentaja, sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, sähkökunnossapitoasentaja, huoltoteknikko, koneenasentaja

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:HR-konsultti Nelli Heikkinen, nelli.heikkinen@workpower.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: