Worker Lappi Oy

Maanrakennustyöntekijä, kesätyö 2024

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 14:00
  • 30.04.2024, 14:00

Maanrakennustyöntekijä, kesätyö 2024

Maanrakennustyöntekijä, kesätyö 2024, 5 paikkaa, Worker Lappi Oy, Rovaniemi

Kesätyöt kiikarissa? Töitä tarjolla maanrakennustyöntekijöille Rovaniemen alueelle kesäksi 2024!

Töitä tarjolla?monipuolisesti erilaisiin avustaviin työtehtäviin maanrakennus projekteihin Rovaniemen alueelle. Työtehtävät vaihtelevat ja muuttuvat kohteen mukaan pitäen sisällään muun muassa kantamista, kaivamista sekä muita avustavia tehtäviä.

Kesätyöt on loistava mahdollisuus päästä näyttämään oma asenne työtä kohtaan ja kerryttää arvokasta työkokemusta omaan ansioluetteloon tulevaisuutta varten, ja tottakai kerryttää omaa tilipussia.

Kauttamme on myös mahdollista aloittaa työt osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti jo kevään aikana ja jatkaa työskentelyä vaikka vielä syksyllä opiskelujen ohessa. Älä jätä tilaisuuttaa käyttämättä vaan ole hököllä ensimmäisten joukossa ja varmista paikkasi tulevan kesän duuneihin Workerin riveissä!

TYÖSSÄ VAADITAAN:

      Reipasta asennetta
      Oma-aloitteista otetta työntekoon
      Hyvää fyysistä kuntoa
      Työturvallisuuskortti

TARJOAMME SINULLE:

      Arvokasta työkokemusta
      Mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti eri kohteissa ja eri tehtävissä
      TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
      Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopeallakin aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisätietoa tästä työstä ja muista Rovaniemen alueen työmahdollisuuksista saat Sannalta, 0503705678 / sanna.mustajarvi@worker.fi.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sanna Mustajärvi
050 370 5678
sanna.mustajarvi@worker.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: