Worker Kainuu Oy

Hiekkapuhaltaja/pintakäsittelijä Sotkamoon

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 12:00
  • 30.05.2024, 12:00

Hiekkapuhaltaja/pintakäsittelijä Sotkamoon

Hiekkapuhaltaja/pintakäsittelijä Sotkamoon, 3 paikkaa, Worker Kainuu Oy, Kajaani

Etsimme asiakkallemme Sotkamoon hiekkapuhaltajaa. Työnkuvaan kuuluu tehdasalueen hiekkapuhallustöiden lisäksi maalaustöitä. Tarjolla on määräaikainen työsuhde, töiden aloitus tapahtuu kesäkuun alussa ja kestää heinäkuun loppuun. Edellytämme tehtävään aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työaika on maanantaista torstaihin 10h/päivä.

TYÖSSÄ VAADITAAN:

      18 vuoden ikää
      Voimassa olevaa työturvakorttia
      Sujuvaa suomen kielen taitoa
      Omatoimista asennetta tarttua työtehtäviin itsenäisesti
      Reipasta asennetta
      Ajokortti ja oma auto

TARJOAMME SINULLE:

      Arvokasta työkokemusta
      TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
      Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Kainuun alueen työmahdollisuuksista saat arkisin Markukselta 050 587 0484, sähköpostilla markus.kilpelainen@worker.fi, Nooralta 050 330 0113, sähköpostilla noora.ollila@worker.fi tai Terhiltä 050 544 6533, sähköpostilla terhi.karresmaa@worker.fi.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Kesäkuu 2024
Työn kesto:1 – 3 kk, kesäsesonki 2024
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kilpeläinen, Markus
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: